Lite lyx i vardagen!

Sitter och pluggar så det ryker om pennan. Det rullar på framåt iaf :D .
Den här veckan bara springer iväg, redan torsdag imr. På fredag blir det mat och Idol. Med lite mindre frustration än förra fredagen förhoppningsvis :D. Sen ska jag agera fyllechaffis och brumma in till Örebro för att hämta Sara och Johanna (nån mer?). Har ju lurat med mej sällskap till det också :P .

Fick en glad överraskning av Älskling igår. Han kom hem med blommor och ett par stövlar till mej! Blev så glad! Och stövlarna är sååå snygga! Nöjd? Ja!



Han kan han!



Vi komma, vi komma nananana

Har nyss avslutat ett husbygge. Riktigt nöjd. Hade sällskap av Carro och Johanna (nåde dej Carro om jag hittar dej i duschen på lördag knaprandes haha) ..
Jag och Mario har vart och inhandlat lite julgrejer idag, vi hade ju inte en enda tomte.. Men det har vi nu. Nya juliga stolsdynor har vi också :D

Annars då? Har vart i skolan idag och haft lite muntligt. Det gick fint. Tänkte försöka göra klart så mycket som möjligt av etiken den här veckan så man bara kan koncentrera sej på psykologin.
För efter jul när vi ska börja med medicinsk grundkurs vill jag inte ha nå rester!
Nästa onsdag ska vi till Sthlm på studieresa. Eller studiebesöket är i ungefär 2 timmar, resterande tiden får vi strosa runt bäst vi vill haha :D..

Längtar till lördag. Ska iväg i veckan och inhandla ingredienser :P .




Mitt nöjda pepparkakshus :D


Hacka tänder..

..är något man kan sysselsätta sej med om man har riktigt tråkigt nån dag :D . Dom lever sitt egna lilla liv. Det kom jag och Carro på idag.
Har vart en topppendag. Det kan vara utmattande när nöjdheten är på topp.
En tripp till Öret blev det idag med Carro Barro Bus. Det var ett nöjt par som for iväg i röda faran. Några hundralappar fattigare så var vi om möjligt ännu nöjdare.
Utmattade kördes det hemåt igen, inte många ord yttrades. Dunsade ner en stund i Carros soffa. Tog sedan ork till med och styrde hemåt.
Här har en dusch avnjutits och provande av de nyinköpta lördagsfina haha :D..

Imr vankas skola en stund på eftermiddan. En lugn kväll som förhoppningsvis kan innefatta lite hårfärg väntar sedan.
Så är det :D


Vilken väljer du?

image22

Jag väljer den friska fina lungan.
Så är det.



Helg?!

Fredagen infann sej som vanligt igår. Men inte tusan hade jag nån helgkänsla, och har fortfarande inte. Jag är såå uttråkad. Karln jobbar, så det blev att lägga sej tidigt igår.
I brist på annat så har jag vart ner och tränat nu en sväng. Inhandlade lite c-vitamin i form av mandarin efter det.
Sen var det bara att knalla hemåt. För jag MÅSTE ju gå hela helgen då min lilla bil är på lagning, igen..

Tänkte jag skulle hoppa in i duschen. Sen knalla upp till Draga och se om hon möjligtvis kanske har lagat till nån mat hihi :D . Tråkigt att laga mat när man är själv jue.!
Ikväll blir det lugnare än det lugnaste vattnet. En uppslutning med Fr. Andersson kan man ju alltid hoppas på :D.

Jag är lycklig!

Cp-magasinet..

..tittade vi på i skolan igår. Handlade om funktionshindrades rätt till sexuell njutning. Inte något man har ägnat många tankar åt i sina dar va?! Men dom har ju faktiskt också behov.
Och i Danmark får dom minnsann dom behoven tillfredställda om det är så att de vill det. Kan ju iaf säja att ämnet kan sätta igång diskussioner. Vad tycks att om man jobbar som personlig assistent så ska man också hjälpa vårdtagaren med dess sexuella begär?! Njaa, inget jag skulle ställa upp på, är väl inte ens lagligt i Sverige. Men i Danmark, där ni ;). Där får de t.o.m köpa sex om det är så, helt lagligt.
Annat är det i Sverige där lagarna säjer emot varandra. Det är lagligt att sälja sin kropp. Men det är olagligt att köpa sexuella tjänster. Dom tar ut varandra.
Har börjat med Etik kursen nu, därav detta etiska dilemma. Alla har vi olika åsikter, och ingen kan ju ha fel!
Det satte iaf en tankeställare i mitt huvud.

Blev step-up igår med Saaanna. Mycket slut var jag efter det.
En dusch och besök av Monika till Grey's Anatomy. Konstiga avsnitt. Lite drama som vanligt. Stackars Meredith, varken en riktig mamma eller "styv"mamma längre. Och en öronfil av farsan gjorde kanske inte saken bättre.
Det är nånting med hissar i den där serien. Var riktigt nervös när Izzie och George skulle till och kyssas där i hissen. Låt bli! Håll dej till din fru!

Nähä ni, ska läsa igenom morgondagens redovisning en gång till innan ögonen faller ihop :D


Galen helg

Helgen i Göteborg var underbar. Så skönt att komma hemifrån om så bara för ett par nätter.
Sara mötte upp oss på stationen när vi kom ner. Åkte hem till henne där hon bjöd på god fisksoppa. Började göra oss i ordning, sitta och prata och dricka och äta gott tilltugg. Senare kom en jobbarkompis till Sara med kompis. Ännu lite senare dök en till kompis upp.
Blev utgång på Avenyn (hihi), närmare bestämt Keybar. Ett litet ställe med litet dansgolv.
Blev ett mycket underhållande besök på McDonalds efter det...
Hem och försöker blåsa upp den där förbaskade luftmadrassen. Det hela slutar med att jag lgger på golvet med madrassen under mej och lite luft på sidorna. Sov som en prinsessa iaf :D .

På lördagen begav vi oss ut på stan som fyra zombies. Blev inte mycket handlat av nån av oss de första två timmarna.Men sen lossnade det lite och ett par jackor, handskar och mössor rikare begav vi oss till Hemköp. Där inhandlades gott till kvällen och även ett par filmer.
Frida bestämde sej för att trotsa segheten och drog sej ner mot stan. Medan vi andra flamsande försökte få på Pretty Woman. Kan dock meddela att två tredjedelar sov gott när en halvtimme hade rullat.
Jag och Sara smög upp på söndagsmorgonen och fixade frukost till de andra två damerna som låg och sov.
Packades och ordnades, sen åkte vi till stationen och låste in våra väskor. Blev en sväng på Nordstan efter det. Väl  på tåget  så var vi nog ganska slut allihop. I Alingsås klev Mario på så då slöt jag upp mej till honom i bistron. Resterande damer kom senare.

Idag drog skolan igågn igen. Och det med en rivstart. Har lite att göra åtta veckor framöver, så om ni undrar vart jag håller hus så kan ni vara ganska säkra på att jag sitter med näsan i böckerna..


Göteborg

Sista praktikdagen gjord igår. Jag fattar inte vad fort 4 veckor har gått. Kommer sakna dom lite faktiskt. Goa människor!
Jag har vart och inhandlat en väska så jag kan packa inför Göteborgsvistelsen. Frida föreslog att jag skulle gå in på Lidl och få plastkassar att packa i och att jag då skulle resa med klass. Njaaa..tror inte det..
Inte är det lätt att veta vad man slänga ner i väskan.
Ska bli så roooligt att träffa Sara :D .
 Nej nu lär jag göra slag i saken och packa och hoppa in i duschen. Carro Barro bus kommer förbi om en stund också :D .


OoooaaaAaaooo

Tjiho så var den helgen över. En väldigt trevlig helg! Den har vart lång, känns som man hunnit med så mycket. Fredagen bjöd på 50-års fest. Var tänkt att det skulle bli lugnt för min del, men det blev ändrat.. Efter många om och men så hamnade jag i sovande ställning hemma hos Tijana. Då min sambo ställde till med efterfest.:D.

Igår blev det en sväng på stan och efter det en sväng upp till Stråssa sen vidare till Ramsberg till kyrkogår'n. Mat i Ströss efter det. In till Linde och försökte göra med i ordning med tre karlar i lägenheten.
Blev upplockad av min vä Carro sen vidare till Ida. Som för övrigt bor väldigt fiint!
Runt halv elva snåret drog vi oss mot hotellet där det minglades en hel del. En mindre del dans blev det också.

Trött som satan stupade jag till slut i säng.
Vakande idag av en irriterande telefon som ringde. Var bara att slänga sej upp och på med kläderna. Carro hade bestämt sej för att göra ett morgonbesök här. Bjöd på frulle, sen blev det uppdatering och en massa skratt om gårkvällen.

Har sedan intagits pizza hos Anki. Sen, förstår ni, så tycktes det att vi skulle sjunga lite Singstar. Neeeej sa jag, jag kan inte sjunga. Men kan meddela att det var jag som satt och höll hprt i den ena mikrofonen sen haha. Så jävla skoj! Överväger att skippa det här med julklappar i år och köpa mej ett singstar ist. :D

Nu ska ofräscha jag hoppa in i duchen.