Vilken lättnad

Ni kan aldrig ana vilken tyngd som just lyfts från mitt bröst. Jag skickade nämligen nyss in det sista arbetet! Kan ni fatta, ja helt otroligt. har slitit som ett djur den senaste veckan, och si arbete ger resultat :).
Har dock prov på fredag och tisdag, dom kan jag tyvärr inte göra så mycket åt i förhand mer än att läsa på såklart.. Och det blir projektet imr, på fredag ska den där jäkla vätskebalansen o elektrolyter, acidos o allt vad det är sitta.
Smärtaprov på tisdag, det borde man kunna vid det här laget. Den som lever får veta.
Längtar nu till helgen, då jag bara tänker njuuuuta!


I lördags var det 50-årsfest

Tårta till födelsedags"barnet"

Tobias visar upp sej från sin bästa sida :)

Årets första julbak...

..gick av stapeln hos oss igår kväll :) resultatet.. ja det ser ni här nere :)





Behöver jag ens nämna vem som rullade ihop vad?! :)

Positiva tankar

Idag känner jag mej lite gladare. Pluggade som en tok efter skolan idag och fick iväg uppgiften. Tittade mailen ikväll och jag blev godkänd på den :D.
Har vart i Löa och Rällså på eftermiddagen kvällen. Kollade in Towa och Emils kärleksnäste, jäääätte fin lägenhet! Vill också flytta och inreda på nytt!
Blev mat i Rällså efter det. Lite plugg där också (böckerna följer mej vart jag går), hjälp av mamma, mycket lättare när man har nån att bolla tankar med :).
Dagen imr ser väl ungefär ut som idag, skola sen plugga. Träning på kvällen. Det går framåt sakta men säkert. Om två veckor ÄR jag klar!

Puss o gonatt på er!

Inställd jul?

Ja det är nästan så det blir så för min del. Jag menar vad är det för jul när man ska stressa runt överallt och JOBBA? Jag jobbar kväll på julafton och juldagen, jobbar dag på annandagen. Suck. För första gången i mitt liv kommer jag missa Kalle Ankas julfirande och Karl Bertil Jonsson, förstår ni vad hårt det känns?
Inte nog med det, jag ska jobba kväll på nyårsafton och dag på nyårsdagen. Där försvann pappas 50-årsfirande för min del. Men ska man jobba och tjäna pengar så antar jag att det är smällar man får ta, känns så jäkla surt bara.









Så var det med det. Nä ja' e' int' bitter




Jag är så himla glad idag!

Sista dagen på praktiken är gjord. Det med blandade käsnlor, tycker just nu att det är skönt att bara kunna tänka på alla skolarbeten, men om en vecka kommer jag längta tillbaka till the hospital :).
Fick en fin ros och ett kort av min snälla handledare, själv hade jag bakat en kaka.
När jag var påväg hem slog jag på telefonen, mamma hade skickat meddelande : "Hej. goda nyheter, ring"
Så jag ringde, hon sa det handlade om jobb och att jag skulle ringa Ullis. Det gjorde jag när jag kom hem, o gissa vad? Från den 7 december till den 15 januari har jag ett 75% vik på storågruppen! Kan det bli bättre.?

Inte nog med det, var upp till personalsamordningen på lasarettet idag, så den 8:e december ska jag dit och visa upp lite betyg och skriva på papper, sen får jag börja där som vikarie :D.
Förstår ni nu varför jag är glad idag?! :)

Ska skicka in ett skolarbete nu, sen tvätta och packa. Imr bär det av till Norge! Fy fasiken vad jag är lycklig!



Projekt Bekväm

Målade om vår lilla kökspall.

Före



Efter

Vi kör mot skogen

M. ringde nyss. Bilfixandet är klart, förhoppningsvis går lilla skrutten genom besiktningen på måndag :P.
Han var påväg hem och sen drar vi oss mot Stråssa för umgänge, mat och Idol. Passar utmärkt som fredagsnöje, har kommit på att det här med fest och utgång inte är mycket för mej längre. Börjar jag bli vuxen?

Projekt ljuslyktor

Ja jag tog o gjorde mej ett par egna ljuslyktor med hjälp av två tomma glasburkar, lite snöre, glasfrost och lite dekoration :). Det här blev resultatet





Mysiga va? :)

Lite hjälp kanske? Någon?

Återigen är det fredag, jag kan omöjligt förstå vart dagarna tar vägen? Detsäjer bara svisch så är det helg.
Om en vecka sitter man på en buss påväg till Norge, det ska väl bli härligt :).

På tal om något helt annat, hur fasen skriver man en arbetsansökan? Jag satt igår och tänkte tills jag kände hjärnhalvorna flyta samman. Och vad fick jag ut av  det? Tio lama rader där jag försökte få mej själv att framstå som Guds gåva till jorden och denna arbetsgivare.. Det lät inte bra helt enkelt..
Så om någon har något tips, be my guest :).

 

Knaperstekt var det här!

Är i full gång att laga mat, Flygande Jacob :). Skulle vara knaperstekt bacon på det, och visst blev det kanperstekt allt.. Råkade fastna här vid dumburken och kände hur det började osa.. Väl framme fick jag rädda det som räddas kunde, inte mycket med dom små bitarna som ligger på papper o rinner av nu! haha, så typiskt mej.. bränner jag inte det ena så glömmer jag det andra...
Förresten, på tal om nå liknande, så är det något magiskt när Towa är här och jag lagar mat, brandvarnaren sätter alltid igång, hmmm.. Tror inte det är bra att vi umgås, bränns inte maten vid så blir det nå fel på bilen haha ;)..
Tycker om dej iaf :).

Ska se så inte fågeln flyger upp i luften för mej nu ;)

Helgen i bilder..



Massor med snö i stråssa i fredags.
Lördagen bjöd på ferre med Carro o frida :) Hotellet efter det.
                                                                                               



Söndagen blev det dop av Leo.
                                                                 


                                                    



God måndag på er

God middag. Vikken seg start det blev på måndan. Gick upp gjorde jag vid tio, åt frulle o så.. sen kröp jag ner i sängen igen, skulle bara ligga en liten stund. Men nej, kom upp nu! Blir så jäkla trött på mej själv.
Nu känns det helt värdelöst. Jag skulle ju hinna med massor idag.
Har inte ens ork att ta tag i nånting nu. Usch. Hata måndagar!