Slut på den här dagen också..

Veckorna springer iväg så jag bli alldeles mörkrädd!
Fast jag ligger ett steg före, känns som torsdag idag. Men det gör inget. Har ledig dag imr (då det ska pluggas), och fredagen ska jag bara till skolan en sväng och kolla på film. "En sång för Martin", som inkörsport till geriatriken och demenser.
Sen tänkte jag ta en tripp till Örebro, nu SKA håret klippas.. Ser ut som en väl använd svintotofs i huvet haha :D. Kanske att den fina klänningen finns kvar så jag kan inhandla den.

På lördag blir det grillning och schlager hos Sanna till att börja med. Sen blir det Rock'n'roll experience på Stråssa puben. Vilken hit! Kan knappast bli bättre, utan att ljuga.

Har missat Grey's två veckor i rad nu, vårruset förra onsdagen och ikväll jobb! Får bli reprisen på söndag, nånstans mellan Morsdag firandet.
På begäran av mamma..

image44


image45

Ett nytt liv..

.. har kommit till världen. Brorssonen är född. Lilla Knodden har kommit :D
I måndags ville han ut.
Vi var in till BB igår och hälsade på dom stolta föräldrarna. Herrregud, mitt hjärta är förlorat i något så litet. Jag smälte som smör i solsken.

Har varit en toppen helg förövrigt också. En massa grillat, både fredag lördag och söndag. 80-tals fest i lördags. DET var riktigt roligt. Har aldrig skrattat så mycket åt mej själv tror jag :P . En massa olika färger och utstyrslar.
Den festen tackar och bugar vi för!

Snart ska det iväg och springas ( ? ) vårruset---> tror nog att det kommer bli mest gång för min del. Attans bara att vädret skulle skita sej just idag :( . Men som någon sa " det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder".

         

Underbart underbart underbart!

Ungefär så skulle jag vilja beskriva dagens väder :D.
Började dagen med en promenad, trodde inte det skulle vara så varmt, men ack så jag bedrog mej. Höll på att flyta  bort innan jag var hemma igen...
Väntade på att Mario skulle komma hem från sin fotbollsträning, sen åkte vi upp till hans föräldrar och åt lunch.
Hem igen sen, en sanbbvisit vid grannarna, guuuud vad en bebis är liten!
Åkte sen upp till Draga igen. Har suttit där hela eftermiddan, solat och druckit lemonad :P .

Har gjort en kyckling/fetaost/pastasallad nu, mums.
Håller på o tvättar för fullt, ska snart slänga in ett plagg som jag ska färga.. Hoppas verkligen att det blir bra, annars bli det till att gå naken på lördag, och det vill jag inte.. Skulle bli alldeles för stor uppståndelse över det haha!

Adiòs - Imr är det fredag. Måste träna stämbanden!