Hårfärg..

överallt på mej.. iaf i ansiktet.
Sitter med färg i nu. Provar för första gången att färga på mej själv, annars brukar det alltid vara någon snäll själ som gör det på mej. Men det här verkar ju gå fint :). ... Ja förutom att jag numera är svart på utanpå och i öronen. förstår inte hur jag lyckades få en klick färg i örat!





Förövrigt så är det underbart väder, jag har suttit ute på balkongen o nästan somnat  i solen. Har haft besök av både Towa och Thom.. och inte att glömma Oliver.
Towa hade nyheter. hihi :)
Vi skissade lite på tattoo som ska göras på måndag. verkligen avanserat motiv, hujedamej haha :)

Valborgsfirande blir det i form av grillning och någon cider.

Elda lugnt ikväll!




Sol ute, sol inne

sol i hjärta, sol i sinne.

Grattis Mario på födelsedagen.. o grattis carro i efterskott ;).

Jag tänkte inte spilla så många minuter här. Är mer sugen på att pressa i solen en stund innan födelsedagsfirande drar igång.
Lars Winnerbäck dånar ur högtalarna, och jag är redan halvvägs ute!

Ha en underbar dag i solen. Njut!

Klagomuren

nej nu fick jag en sån där olust känsla. Som att något ligger och gror i mej, i själen typ.. Obegripligt, jag vet. Förstår det inte ens själv.
Är så mycket som snurrar i bollen. Mest nuförtiden så är jag rädd för att bli sjuk, eller att det redan är någe stort fel, tack vare den förbaskade magen. Intalar mej själv att det var den där dunderkuren med penicillin jag fick som ställt till det. Låt så vara!
kanske har jag också lite värmekänsla under hakan, vill inte, inbillning?! Nej jag har försökt att inte känna efter, men det är fortfarande där.

jag vill inte klaga, det finns alltid dom som har det värre! Men ibland måste man få lite utrymme för det med.

Så nu var det utrymmet fyllt. Imr ska jag jobba, och jag kommer må så bra!

Hej hopp! Nu  ska väntar sängen!

Bad hairday!

Jag har suttit o kollat runt lite, och jag är nu himla sugen på att göra en hårförlängning.
Priserna verkar dock variera lite beroende på vad man har för längd och tjocklek på håret innan. Längden på mitt hår, jaa, den är väl nästan obefintlig! haha :)
Vore sååå skönt med längre hår som man kan göra lite med. Den här lilla tovan jag har i nacken nu är ju inte mycket att hänga i julgranen.. inte sätta upp heller för den delen.

LOOOOOOVA mej att om jag nån gång i framtiden börjar prata om att klippa av mej håret igen, så bind fast mej, skrik åt mej, sätt munkavle på mej, slå mej med någe hårt, gör vad som helst, bara du hindrar mej!

Jag verkar ju inte fatta att det blir samma visa varenda gång jag klippt mej! Kommer liksom på det först när det är försent.
... Fast den här gången var det iochförsej inte mening. Det var den där jäkla frisören som förstörde mitt hår så jag nästan gick gråtande därifrån, med inget annat val än att klippa av mej eländet!




Jaa, varför inte liksom?!

Något att tänka på...

Står du med det ena benet i det förflutna
och
det andra benet i framtiden
så pissar du på nuet..


Självinsikt

Ibland måste man stanna upp och rannsaka sej själv för att lättare förstå andra. Man måste lära sej att prioritera det som är viktigt i livet. Och ibland lägga mindre viktiga saker åt sidan en stund.
att ha självinsikt tror jag är viktigare än något annat i livet. På så vis är man kanske inte lika snabb att döma ut andra.

Dagen

har spenderats i Rällså där mamma var barnvakt åt lille Leo :) passade som vanligt på att knäppa några kort. Kan säja som så: kort från hans barnaår kommer det finnas gott om haha. Till slut kommer han säja "nej nej jag vill inte åka till faster hon bara tar kort heeela tiden" :)


Fina blommor

Från Johanna och Jonny på födelsedagen :)



Lördag = påskafton?!

Vilken påskafton. Lr är det påsk? Jag skulle ha jobbat delad tur idag. Släpade mej iväg i morse, fick sitta ner och borsta tänderna för jag var så matt.
Iaf, jag gjorde mina morgontimmar och åkte hem. Sen dess har jag fått sprungit på toaletten säkert 6 gånger. Jag är helt matt i kroppen. Fattar inte vad det är för fel på mej!
Så här har jag häckat i soffan hela dagen. Inte träffat en människa. Knappt ens Mario. Har riktigt tråkigt faktiskt.
Kanske ska ta o hoppa in i duschen och sen gå o lägga mej. Och hoppas på en bättre dag imr.

det värsta utav allt är att jag tycker så himla mycket om påsken. Den är verkligen VÅR för mej! Det näst värsta är att jag går miste om en massa storhelgsOB, di tyckte inte jag ska jobba imr heller. Men jippi.
Min positivitet försvann i detsamma som min mage gav upp!

Tack och gonatt!

Tips

Dokumentären jag skrev om i söndags går i repris på svt24 kl21 ikväll, "Jag vill inte leva detta livet".
Se den om du har chansen! :)

I detta nu: utgång på ingång:)


...

  






Birthday

Då var det över för i år. Sista fikagänget var här idag...hoppas jag.. eller inte. Har massor med fikabröd kvar! gaah!
Haitja (aka Patricia) var här på eftermiddagen, blomma och presentkort hade hon med sej. STOR mage har hon också, herregud vad spännande :)
La familia kom in en timme efter Haitja hade lämnat. (utom lillebror som lös med sin frånvaro :( ... )
Pengar blommor från mor far mfl och lite fint till hemmet från "svärföräldrna".
Lagom när dom hade åkte hem ramlade nästa gäng in :). Johanna, jonny, sanna, patrik, carro och anki. Mycket trevligt. Även blomor där, choklad, trosa och en BH! Aaah, tänk om jag kommer kunna ha den!
Tack alla, ni gjorde min dag!

Bilder kanske orkas lägga in imr :)

Godnatt alla underbara!

Vänner

Vad vore livet utan tvättäkta vänner som finns där o ställer upp, i vått och torrt. Ömsesidig vänskap med värme från alla håll och kanter, det är livet det:)

Älska

Fick min födelsedagspresent från Lazarevics familjen lite tidigare. Sååå underbara, älskar färgen! Fler kannor kommer inhandlas!





Helgen

Ja helgen den har vart så lugn och skön. Jag har verkligen njutit.
I fredags spenderade jag eftermiddagen och kvällen hemma hos Marios föräldrar. Mario och hans far roade sej med att byta till sommardäck och tvätta bilarna :).
Igår var jag en sväng på stan, sen åkte jag upp till Draga och såsade i solen, underbart skönt!
Hem och svida om för att sen åka upp till Sanna, med Andersson, Johanna och Jonny i bagaget ;).
Det var så himla trevligt. Vi satt och pratade och dom som inte körde tog ett par glas vin. Fler såna kvällar efterlyses, för herregud vad trevligt det var!

Intog sen Bistro med Carro. Har inte känt mej så bortkommen och vilsen på bra länge. Har heller aldrig varit med om att jag vill att klockan ska bli 1 så gärna haha :).

Idag har jag tvättat fönster, fy fan säjer jag, nu får dom tusan vara hur lortiga dom vill tills vi flyttar härifrån!... Och det kan ta år!
Har sen städat, donat, satt upp na gardiner, bakat. O nu sitter jag här!

Ska hoppa i säng snart.
Godnatt!



Fördelsedagstjejen :)



Ska det vara så?

Kollade på en dokumentär på svt2 klockan åtta. Fastnade för namnet på den "Jag vill inte leva detta liv".
Och vilken hemsk dokumentär, jag satt med gråten i halsen hela timmen.
Man får följa Henke som bor i Göteborg, han är 18 år. Han missbrukar drogen GHB. Hans vän, som också gick på den drogen, har nyligen tagit sitt liv genom att hoppa från en bro. Då går det utför för Henke.
iaf så får han 2 års fängelse för grovt rån och medhjälp till utpressning. Då tänker man ju att när han kommer ut därifrån så måste det ju bara gå bra för honom.
Men han får en psykos när han sitter inne. Den varar i 3 månader. Han försökte hänga sej i sin cell. Dom bara stoppar i honom en massa tabletter. Han går upp 30 kilo av dessa.
Tillslut måste han skickas på avgiftning, pga alla jäkla tabletter som läkarna, psykologerna har bestämt att han ska ta.

När han väl "muckar" kommer han hem till sin mamma, sin familj och sina vänner. Mamman har fixat ett jobb åt honom. Men han mår inte bra i huvudet. Han får, som han uttrycker det, ont i hjärnan. Så han skär sej i armarna. Den gången man fick se hade han skurit upp hela underarmen, djupa breda sår.
Men det jag reagerar på är att hans mamma försöker få hjälp från alla håll och kanter. Ingen vill hjälpa!
En gång när han kom till psyk på natten fick han bara mer tabletter. Och orden " om du fortfarande mår dåligt imorgon kan du kontakta vårdecentralen"!

Vad är det för sätt att proppa i en ung människa en massa tabletter istället för att bara ordna så att han kan få prata med någon. Nej vi skjutsar undan problemet. Här får du lite tabletter så ska du se att du mår bättre.
Man måste väl för falingen, först och främst, ta reda på anledningen till varför det har blivit som det har blivit och varför han mår som han mår!

Nej usch säjer jag bara. Ringde Towa efteråt och var helt förstörd.!

Lördag

God morgon på er!
Jag sitter o väntar på att klockan ska ticka på så jag får käka frulle. (det måste ju gå iaf en timme efter jag tagit penicillinet). Jag är skiiit hungrig! Så typiskt att jag inte vaknade förrän vid kvart i nio, övriga dagar den här veckan har jag ju slagit upp ögonen, som på beställning, vid halv åtta.

Ska på stan en sväng med Draga efter frukost. Sen funderar jag på om jag ska hem och tvätta fönster och byta gardiner i köket och hallen. Fönstrena ser förjävliga ut! Om sanningen ska fram så har jag inte tvättat dom någon gång... Det är fortfarande slipdamm på dom :S. Men jag haaatar verkligen att tvätta fönster pga att det aldrig blir bra. Man klappar ihop fönstrena och känner sej så himla nöjd för att sen få syn på en strimma vatten som rinner, helst mellan fönstrena!
Nej usch!

Mycket fönsterprat. Lunch efter det antar jag. Greja lite, duscha, sen styra mot Sanna.

GRATTIS Sanna på födelsedagen :)

Anderssons dumlekakor

Måste bara lägga ut receptet på dom här gooooda kakorna, så att fler kan baka och frossa i dom :)
Jätte enkelt att göra, tog mej sammanlagt, med gräddningen, kanske 20-25 min! Perfekt!

  • 200 g margarin el smör
  • 1 dl socker
  • 3 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Dumlekolor och noblesse
Blanda alla ingredienser till en deg. Rulla små bollar av degen och lägg i aluminum-kakformar. Tryck sedan ner en dumle i varje "boll" (jag köpte Dumle mini bites, och dom blev alldeles lagom). Ställ in i ugnen på 175 grader i ca 10-12 minuter.
Ta ut ur ugnen och lägg direkt en noblesse på varje kaka. Låt kallna och ställ in i kylen.... eller smaska upp direkt :)

Lycka till!


Ljuvligt

Utanför skiiiiner solen. Har precis intagit lunch: kyckling, keso (har snott anderssons idé) och sallad med avocado tomat rödlök och kruksallad :). Mums.
Tänkte jag skulle kila ut på ballen o få lite sunshine en stund med en liten chokladbit i munnen :)

Imr börjar födelsedagshysterin a´la april. Sanna är det som blir ett år äldre imr, lite fika i Hytta då kanske! :P

Nej det här duger inte, ut i solen med sej!

Så fort..

..humöret kan svänga. Känner att jag vart lite labil på sistone. Hoppas att det beror på diverse sjukdomar och medicin.
Tänkte avsätta några klagande rader om detta.
-min mage är inte vad den brukar, usch
-jag känner mej tom
-jag hatar att känna mej ledsen utan anledning
-kan ibland känna mej bortglömd fastän jag vet att jag inte är det, blir då sur på mej själv för att jag känner och tänker så.

Så! Nu var det bra med det!

Tre positiva från idag då:
-Underbart väder, det borde egentligen vara straffbart att klaga
-Jag har inhandlat en skön och perfekt ut-och-gå jacka
-Påsk(g)ris är på plats :P


Imr är det en ny dag. En bättre dag. Så säjer vi!
Hej o gonatt!

Lovely onsdag!

Då var det redan onsdag igen.
Gick upp relativt tidigt, har hunnit baka. Så nu luktar det gott här. Ska snart inta frulle. Duschen efter det, sen bär det av till Örebro.
Underbart aprilväder utanför.!

Vem ska DU lura idag?
Själv suger jag på det där haha :)