Spännande

Vart ett litet oväntat ljusparty så här på torsdagskvällen :). Lite ljus rikare och några kronor fattigare hamnade jag här. Bokade in mej på ett party, så då får ni allt komma :).

Längtar till imr, kanske ska lägga mej så går det fortare... Hmm, men funderar lite på hur man ska förklara o visa så att det blir precis som man tänkt de. Fast han kanske har nån annan bra idé, vad vet jag!


Festligheter vankas i helgen, det ska bli riktigt skoj. Längtar nästan..
Men först ska morgondagen avverkas, jihoo ;)

Hittade..

..den bilden. Från när Thom tog studenten :)


Mycket roligt framöver

En del roligt inplanerat. Inga större grejer.
  • Tatueringsdags på fredag
  • Parkis på lördag
  • Värsta konserten nästa fredag 5/9
  • 12/9 kryssning Åland
  • 4/10 Gbg och Ullared
  • 18/10 Ladies night :)

Har betalat räkningar o grejer nu på morgonkvisten. Ganska skoj, eller inte.
Ska till Örebro med mamma och Towa på eftermiddan. Lite shopping och avslut med middag :) Det ska bli skoj!

Ja tack!

ååå vill ha den här kjolen! Blusen är inte hller så tokig :)


Skoltajm

Söndagkväll. Imr är det back to school. Jag ser faktiskt fram emot det. men mest av allt ser jag såklart fram mot 5:e december, men innan dess är det mycket arbete kvar.

Hösten kommer innehålla en del roligheter iaf, så man kommer inte tyna bort mellan skolböckerna ;). Det startar i helgen kan jag tycka då det är sista parkfesten för i år, helgen efter det blir det världens konsert hahaha, ja ujujuj kan inte bli annat än oooaaa.. Sen är det lite småtrippar hit och dit. Förhoppningsvis en båtresa :). Ladies night i oktober ser jag fram emot!

Om man skulle hoppa in i den där berömda duschen för att sen krypa ner i sängen med boken, bara några sidor kvar nu: späännande...


Jag har visioner..

Bombade?

Hemkommen från promenad och träningspass :). Åh vilket ljuvligt väder det är då! Kan ju bli en perfekt dag.
Igår blev det lugnt, Sanna kom in och vi tog en sväng runt lilla lindesjön. Intog sen lite mat och begav oss till Anki.

Trodde vi blev bombade. Alla ryckte till när det kom en braksmäll, haha herregud. Men vi kom ganska snabbt fram till att det var fyrverkerier, sommarsalut. Men jäklar vad dom pangade, hela huset skakade. Där gick den budgeten upp i rök haha :)

Jag och Darling ska snart ge oss ut i skogen och hoppas hitta lite svamp. Kantareller mumma :)

Såna här lämnar vi kvar i skogen ;)


öh?

Jag är alldeles yrvaken. La mej i soffan och läste när jag kom hem från jobbet, vilket resulterade i att mina ögon föll ihop och ville inte vara vakna :).

Fredag fredag, på måndag drar skolan igång igen. Då är det bara full fart framåt i tre månader, sen tar jag min examen :D. Kan inte fatta vad fort det har gått! Helt otroligt! Sen återstår det STORA problemet, vad göra sen?
Jag har faktiskt ingen som helst aning. vet inte nå! Aja det löser sej...

Vad gör man i kväll då? Måste ha nån slags mat i mej snart känner jag, men orka ställa sej vid spisen nu.. nej. Korv med bröd kanske? Fast tror iofs att jag inte har några bröd. Tyyyypiskt.

Vilken trevlig fredagskväll ;)

Min ögonsten

Var och hälsade på Tobias, Josse och Leo i måndags. Han har blivit såå stor. Det är helt otroligt vad han växer. Jag lovar att om man skulle sitta och bara titta på honom en hel dag så skulle man kunna se hur han gror!

  

Han fick skor av mej och Mario, men dom var en aning för stora :) Men nästa sommar så haha :)

Ge mej ett ryck!

Solen sken när jag vaknade tidigare i morse, varför gick jag inte upp då? Vaknade och gick upp för en timme sen, då var det mulet.
Har slängt i en tvätt, tänkte att jag kanske kan få ett städryck. Det skulle behövas. Jag tycker det är så tråkigt innan man kommer igång, sen när jag väl står där med dammtrasan i handen kan jag faktiskt tycka att det är skönt på nå vis.

Ringde nu på morgonen och beställde tid för naglar. så den 10:e september ska jag iväg och få fina naglar :).

Förresten, så gick jag runt Lindesjön igår med Angelica och Carro :) . Det var riktigt skönt, med undantag för alla äckliga kryp som gärna ville hålla sej till oss!
Jag längtar efter aerobicen! Drar igång v36 tror jag!


Längtar efter sol och stövlar

Tråkigt väder, tråkigt sinne. Vet inte vad man ska hitta på en dag som denna.
Vill att det ska vara en riktigt fin dag så man kan dra på sej stövlarna och ge sej ut i skogen och leta efter svamp!
Men det vill sej inte riktigt som jag vill.

Var på Bistro igår och åt buffé med Ph. Eller väl där träffade vi på Sanna och Sara med respektive och Fritte. Så vi joinade dom vi deras bord. Gött var det :).
Åkte sen hem till mej, jag o Ph. Och här blev vi sittandes, lite skvaller och gamla minnen. Tiden bara rann iväg, tror klockan blev halv tolv innan hon begav sej hemåt.
Då slog jag på en film, "Never back down". En sådär film. Varken ris eller ros.

Ska plocka lite här hemma nu.


Filmtajm

Har precis skickat efter lite foton, dags att ta tag i alla hundratals kort som bara  ligger på datorn.
Fujidirekt beställde jag från, 100 kort gratis vid första beställningen :) . Hur bra som helst. Beställde 125 kort för 48 kr, då är 29 av dessa frakt.

Annars då? Har inte gjort så mycket sen jag kom hem från jobbet. Börjat läsa en ny bok (ny och ny, men ny för mej iaf kanske inte för er) , fick låna några av Anders. Najs. Har bakat drömmar, mums. Inte bra men himla gott :)

Så nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen krypa ner i soffan med några drömmar och antingen en bra film eller boken



Blir nog kanske den här  filmen


Eller kanske den här, såg att den går på 3:an vid nio :) Och romantiskt kan man ju inte få för mycket av ;)







Missa inte dessa!

Såg Hancock igår, riktigt bra film!



Kollade nyss på Wanted, skithäftig film! Fem plus till den!



Some pics


På Arlanda innan avfärd
                       


Såå..

..då var man hemma i vardagen igen. Känns lite konstigt. Det har vart helt underbart att vara borta, lite hemlängtan då och då. Men det goda har övervägt!
Så vad har vi gjort då? Vi har mest vart i Bosnien. Glidit omkring, hälsat på folk. Shoppat.. badat solat.
Var till kusten i Kroatien i några dagar. Heeelt underbart. Lika många dagar till hade vart toppen! Men tre veckor bara svischade förbi och innan jag visste ordet av det så satt vi i bilen och var påväg hem till ett kallt Sverige. En bilresa jag förövrigt tror att jag inte vill göra om. 240 mil. 90 av dessa genom Tyskland. Jag trodde aaaldrig att det landet skulle ta slut! Och för första gången har jag åkt färja. Doch tog turen baraa dryga 2 timmar, men nog kände jag av vågorna ändå.

Men jag stoppade i mej åksjuketabletter mest hela resan och sov nog 20 av 24 timmar. Ingen riktigt sömn i en bil dock. Och det har kännts hela helgen. tröttt!

Lite bilder ploppar upp så småningom:)

Pusshej!