5 månader.


Snuttan fyller ju 5 månader idag! Vart tar tiden vägen? Kan vi stanna den nu.

In the church.


♥ Thilde Inger Bianca ♥

Jag hoppas och tror att fina Angelica lyckades fånga många fina minnen med kameran.

Bake a cake, and some feets.

Thilde döptes igår. Inför det hade jag (med assistans av Towa) bakat, tillverkat tårtor och "fötter",


Tårtbottenbakning och dekorationsfix ;)Och även fast jag inte skulle göra några smörgåstårtor, egentligen. Så blev det så iallafall ;)

En tomte.


Jag hittade en liten tomtenisse i soffan idag. En sån där liten som man bara vill äta upp, för den är så söt!


Lika söt igår, när hon mös (myste?) med sin mormor.

Band.


Vad ska det bli av dessa tro?

Och solen sken.

Igår döptes Thildes kusin My. Solen sken, och det var så fint i kyrkan. Efteråt var vi i församlingshemmet, allt var så himla fint ordnat och fikat var så gott :) .

Jag är imponerad över Leo, som var så tyst och duktig i kyrkan. Han provade på att sitta, ligga, stå. Liiite myror i brallan kanske ;)


Utan dina andetag.Vilken underbar låt jag upptäckte igår, tack vare Towa ♥

Det var min måndag.


Så här glad var jag tidigare idag. Mamma och pappa skulle på bio, och jag var redo att åka till farmor och farfar. Som ni ser så var jag inte riktigt beredd på första bilden, mamma fick ta ett nytt kort, då bjöd jag på ett stort skratt.
När ni läser det här så ligger jag nerbäddad i min sköna säng och sussar, jag bad mamma skriva ett litet inlägg åt mej.

Dagen började som vanligt runt halv åtta, jag ligger för det mesta och jollrar eller pruttar med munnen, mamma måste ju få ett fint uppvaknande. Jag åt (inga nyheter på den fronten, jag tycker det är godast med ersättningen), efter frukosten blir man ju så himla trött, så då tog jag en förmiddagslur. (Psst, jag troor att mamma somnade en stund hon också).
Sen hann vi med att leka en stund, och jag fick ligga på filten och roa mej själv medan mamma fixade till sej, och packade mina välbehövliga grejer.
Nu var det vissta dags för träff med ett gäng andra bebisar. Tror att mammorna tog en promenad och pratade, jag blev så jättetrött igen, att jag somnade.
När jag vaknade var vi på café. Mums, jag fick mat igen.
Väl hemma blev det lekdags, det är ju sååå roligt när mamma anstränger sej och försöker få mej att skratta. För det mesta är det svårt att hålla sej, det bubblar i mej och jag bara måste skratta.
Pappa vaknade (kanske var det mitt prat som väckte honom?!), å vad jag tycker om att gosa med pappa när han vaknat.

Då var det dags för mat igen, och som vanligt var det svårt att hålla ögonen öppna efteråt. Mammsen fixade mat till sej och pappa så länge jag sov (men jag kände allt att det luktade). Jag hörde också att tvättmaskinen hade gjort sitt, så nu var det dags att hänga tvätt. Jag låg och lekte med en jätterolig skallra medan mammi hängde tvätten.
Pappsen kom hem från träningen, jag fick sitta med vid bordet när dom åt. Tycker det ser så gott ut, men jag är lite för liten för att äta deras kryddade mat. Om jag inte får sitta med vid bordet så brukar jag gnälla lite, då hamnar jag oftast där iallafall ;P.
Ja, och sen är vi där berättelsen började. Vad jag gjorde hos farmor och farfar får vi ta en annan gång, mamma verkade inte riktigt förstå allt jag berättade.

/Thilde

Prästens lilla kråka.

Här har vi nyss vinkat av prästen, som vart här på dopsamtal. Hon verkar jättebra, ser faktiskt fram emot dopet ännu mer nu :)
Hon avslutade besöket med att välsigna vårt hem och oss. Helt okej. Dom som känner mej vet att jag inte är så mycket för det där Guds-snacket. Men hon gjorde det så himla bra, och fick det inte att låta som ett
super-duper-å-vi-prisar-herren-hallelulja-samtal.
Skitbra präst alltså.

Matlagning vore nu på sin plats, följt av ett zumbapass. Och sen är den helgen i princip över. Hallelulja.Blandad kompott.

Dagarna springer iväg! Nu är det höst på riktigt skulle jag påstå. Jag har haft lite svårt för hösten, men nu tycker jag att det är riktigt skönt. Man kan mysa in sej på kvällarna och tända ljus. Några regndagar gör mej faktiskt inget heller. Dom har ju sin charm, dom också.

Annars rullar det på. Tiden rusar iväg som vanligt. Skulle vilja hinna med massor, men vi går upp på morgonen och sen är det snart dags att lägga sej för kvällen. Det är så det känns. Däremellan försöker vi ta oss utanför dörren, iallafall en gång om dagen ;).


Tjejerna var här i fredags, Thilde trivdes som fisken i vattnet och ville inte lägga sej när det var läggdags:)


Igår var det premiär för babysimmet. Som ni ser: stolt mamma, trött bebis. Stackars liten, fick två kallsupar.
Annars gick det väldigt bra :)

På eftermiddagen, när M vaknar, ska vi till Örebro och inhandla saker till det kommande dopet. Kanske att Thildis och jag ger oss ut på promenad innan dess, beror sej på om det kommer regn eller inte och om lillan sover länge nu på morgonen.
Det är min torsdag det. Hur ser eran ut?