Det här är jag

image6
Så här känns och ser min näsa ut...

What a lovely weather

Alldeles underbart är det ute. Har redan vart ut en sväng och dragit i mej frisk vårluft :) .
Ska snart åka hemåt. Måste till apoteket och inhandla lite allerginässpray. Hoppas att det blir bättre då.
Har missbrukat den vanliga nässprayen, inte vet jag vad som händer då. Men det ska visst inte vara så bra. När jag är vanligt förkyld brukar det hjälpa att jag sprutar två gånger om dagen max, men nu sitter effekten i ca 10 minuter sen är det stopp i näsan igen. Har därför anledning att tro att det är lite pollen som spökar i näsa på mej..

Imr blir det party, hos Carro. Det är visst tänkt en utgång på det. Men jag får se hur jag gör. Är så mycket nu, massa saker att handla, Valborg, mer födelsedag. Pengarna rullar iväg sakta men säkert. Så en får väl se hur det blir. Kommer väl bestämma mej i sista minuten. Men det vore så jäkla kul!

Nu närmar sej flytten med stormsteg. Mario hade ringt vaktmästarn idag. Han sa att dom skulle försöka städa ur idag och imr. För det är färdigtapetserat nu :D . Så då kan vi börja flytta in i helgen. Känns lite overkligt. Ska jag lämna Stråssa för gott?! Haha, snacka om hemmakär. Men det är ju inte längre hem än det är dit (?!) .

Nu ska jag styra hemåt och glassa i solen!


Carro och jag

Carro och jag
Ute i vårnatten :D

Hundjakt

Tisdag 24:e april. Grattis carro åp fördelsedagen :) . Vi börjar bli gamla nu :).

Helgen som gått har bjudit på en del trevligheter. I fredags vankades det överraskningsparty hos Sara. Och att dömma av den minen så vart det en överraskning också. Var där en liten stund. Körde sen en lullig Johanna ner till tåget. Styrde hemåt sen. Hade en mindre trevlig huvudvärk som bankade innanför pannbenet.

I lördags var det tjejmiddag hos Sanna. God mat och efterrätt, och en del gott att dricka :) . Vi tjoade och tjimmade på där.. "... det är Saras tur, det är Fridas tur..." herregud *klapp klapp*.. Riktigt trevligt var det! Runt midnatt begav vi oss vidare mot herrgår'n. Där det festades  vidare en stund. Sen kändes det att Jonh Blund stod och knackade på. Fick skjuts in till Linde av Sara. Där väntade älsklingen och vi kröp till kojs.

I söndags vaknade jag med en smärre huvudvärk. Tog ett par alvedon och slog ner huvudet på kudden igen. Vaknade vi halv ett tror jag. Fick skjuts hem. Perfekt bakfylleväder, regn :D . Hyrde en film och mös i soffan hela dagen.

Igår var jag och sökte ett jobb, bara ett tillfälligt. Men det verkade lovande, kan man hoppas iaf :).

Idag har jag suttit och glassat i solen en stund. Packade sen i ordning lite grejer och gjorde mej klar för att åka till Linde. Då upptäckte jag till min förskräckelse att grinden var öppen och inga hundar befann sej på altanen. Så det var bara att bege sej ut på hundjakt.
Den första drummeln hittade jag i korset. Såg ut som han var påväg hem.
Den andra donnan var en svårare nöt att knäcka. Fick sökhjälp av Josse. Själv begav jag mej neråt Lovisagruvan ( där hon har hittats på förut) . Vilka fina ställen det finns där neråt. Och Tandläkarns säjer jag bara, där ska jag bo nån gång när jag blir stor.
Iaf så ringde Josse när jag var nere i skorgarna och sa att Wilma var återfunnen. Hon hade stått på en äng upp mot skäftasberget och filosoferat.
Så med båda hundar där dom ska vara, var det bara att åka in till Linde. Hem till Carro.

Där bjöds det på god sallad och goda dumlekakor. Göttigt :) !

Sen for jag till lägenheten och mötte upp Mario. Ville se hur långt dom har kommit. Och köket, hallen och sovalkoven är färdigtapetserade :D . Så till helgen borde det vara klart. Ska bli så skööönt att flytta!

Nu ska jag se vad tv:n har att erbjuda.


Blöt katt

Yo yo, hemma från jobbet.
Dagen började sådär... Jag gjorde mej i ordning och åkte. Hade Marios bil för han har min till jobbet, ska fixa lite på den. Jag hannväl komma ner till vägen och då började hela bilen att skaka, vad tusan är det här tänkte jag. Ratten var lite sned också. Stannade en bir fram mitt i vägen. Gick ut och tittade, hela däcket hade lossnat från fälgen. Va fan!! Ringde Slavko och han kom, backade in bilen på en gata. Ringde jobbet och sa att jag nog skulle bli lite sen. Tur som var kom Monica och skjutsade ner mej till jobbet. Kom bara fem minuter sent.

Ja, sen var det dags att sluta. Regnet det bara vräker ner. Men det var inte annat att göra än att ta benen och knalla. Vilken tur att jag inte hade nått paraply med mej idag. Kände mej som en dränkt katt halvvägs.
Men nu är jag hemma och har fått på mej torra kläder och skorna och jackan hänger på tork.

Igår var det Mary Kay party hos Carros mor. Riktigt bra produkter det där, you got me. Köpte en foundation. Har bokat in ett party framöver, då tänkte jag att jag kanske skulle shoppa lite mer :) . Produkter som man får handla lite efter hand. Inte så billigt direkt. Men gud så fräsch jag kände mej i ansiktet efter allt tvättande och smörjande.

Imr blir det jobb några futtiga morgontimmar. Men det ger ju pengar det med, oavsett hur kort tid det är. Blir träning efter jobbet. Sen måste det fixas och ordnas grejer till lägenheten.

Hörde förresten en lite fågel viska i mitt öra att en viss fröken Holm har landat i Sverige igen! Det var det värsta :D .


Tlöööött

Det är jag och Skalman. Jag är så jäkla trött idag. Min mat- och sovklocka har ringt för länge sen. Började vid halv sju i morse. Har vart i kök. Så dagen började med att göra frukost åt ungarna. Dom fick hårdkokta ägg och lite bränd choklad. Men det var säkert gott ;) .

Sen var det till att laga lunch, fiskgratäng och potatis. Sen diska, städa och sen var dagen slut. Måste ju säja att dagarna går jäkligt fort i köket iaf.
Men mina fötter dom, dom ä inte glada. Satan vad det värker i dom (ajajaj). Önskar att någon snäll själ ville ge mej lite fotmassage (blää). Det skulle göra susen för mina fossingar

Dom ringde och frågade om jag var sugen att jobba imr. Sugen och sugen. Man behöver ju pengarna. Så det verkar som min planerade morgonträning inte blir av imr. Får ta det på eftermiddan lr på fredag efter jobbet. Slutar ju tidigt då :D . Kan man ju hoppas iaf...

Fan hatar det här nu, inte veta hur nästa dag, vecka ser ut. Inte kunna planera in något. Och få dåligt samvete om man råkat planera in nå och måste tacka nej till jobb.
Nej ett redigt jobb med fasta tider är vad man skulle ha. Men vad tusan, inte finnns det här omkring iaf! Jaja, skickade iväg en ansökan för en stund sen. Får se om det ger ett posotivt utslag. Hoppas går ju :) .

Ska luta omkull mej en stund nu, så fötterna får återhämta sej.



Vilken underbar dag

Idag är det så underbart ute så jag förstår egentligen inte varför jag sitter här :) .

Igår var det dags för det som vi planerat ett tag nu. Vi började kvällen hos Ida, med god paj och gott dricka. Dom var fortfarande ovetandes (?) om vad som vi skulle göra.
Vi tjoade och tjimmade, sen bar det av till Frimis. (Där vakterna för övrigt är väldigt pigga och allerta, my god!). Där väntade ett VIP bord på oss och vi fick snackstallrik och en drink. Sen var det bara att dansa hela kvällen lång, så jäkla roligt var det! Roligaste kvällen på vääldigt länge. Hoppas fördelsedagstjejorna tyckte det också :D .

Hemåt bar det av, försökte få liv i älsklingen, men ack han sov som en liten svårväckt baby. Förutom när han puttade bort mej och nog tyckte att jag var allmänt dryg och inte luktade godis direkt kanske... haha!!

Idag aknade jag i skaplig tid.. Men sen vart det fart i stugan. Skulle ju äta lunch med tjejerna. Uppdateras lite från gårdagskvällen. Gött var det :). Sen har vi suttit nere på kyrkisbryggis och gottat oss i solen. Knäppt en massa vårkort, måste säja att jag är en riktig mästerfotograf hahaha. "Sitt där, vrid lite ditåt.."

En glass inhandlades sen for vi och såg på fotboll, tyvärr så blev resultatet inte det bästa, men det var roligt.
"Nu går vi ner dit, sen tränar vi! Ger oss inte förrän du har satt den" hehe...

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte just nu. Om jag får välja så blir det en lugn och stilla kväll med film och lite gott. Men nu när jag tänker efter så vore det jävligt gött att grilla.. hmmm...

♣bye

Rubrik.

Herregud, nu har jag vart dålig på att uppdatera :) . Har väl hänt en del sen sist. Sanna har fyllt år, jag har fyllt år :) . Det har vart påsk och utgång mm.
Kan väl börja med fredagen, då fyllde jag som sagt var år. 21 år, ingen ålder att skryta med kanske... Så då var det fika och paket och grejer. Framåt kvällen kom Sara och hämtade mej och vi slog oss ner hemma hos Kenny, blev nån cube och prat. Trevligt trevligt. Hem och sussade gott sen :D.
Lördagen då, herregud vilken dag. Jag började i tid tyckte jag. Men det slutade som vanligt med att jag sprang runt som en yr höna och försökte få ihop det hela. Tjejorna skulle komma kl 19. Och jag donade och grejade i mitt egna lilla tempo. Men tyckte iaf att jag låg bra till. Men när klockan slog fem kände jag svettpärlorna lackas i pannan på mej. Då hade jag ännu inte duschat, gjort pajerna, gjort klart efterrätten, dukat, gjort sallad. Ingenting hade jag gjort helt plötsligt!
Så det vara bara att sätta fart. Och ja, jag hann väl i tid. Stod o sminkade mej när första damerna kom in :D.
Och det blev en trevlig kväll, sång och nynning och dricka och skratt.
Sen for vi in till Linde. Var riktigt roligt där också. Satan vad mycket folk det var! Stog som packade sillar när man skulle hämta ut jackan. Tror folk det går fortare om man trycker och puttas och knuffas lr?!

Iaf så for vi hemåt, jag fortfarande ovetandes om att jag saknade nånting...
När vi kommer till Storå ringer telefonen. "Ja hallå?". "Är det Therese Karlsson" säjer personen i andra änden.. "Ja det är möjligt" säjer jag. "Det här var från polisen och vi har hittat ditt körkort"...
Så jag börjar känna i jackfickorna, men där ligger inget körkort.. Ehhehe, ja det var visst mitt det då..

Hämtade det idag.

I söndags vart det lugnt och skönt. Jag o carro tog en trip till Sanna på kvällningen. Och igår måndag gjorde jag ingenting på hela dagen. Åkte in till Linde på eftermiddagen. För då kom älsklingen hem. Så det blev en myskväll med film. Eragon, vääääldigt bra film!

Idag åkte jag ner och tränade på förmiddagen, nu har jag fräschat till mej lite. Sitter och kollar på tapeterna vi valt till lägenheten. Hmm, hoppas det blir bra! Vi ska ner och mäta och titta lite när Mario kommer hem. Måste inhandla en säng...och köksbord. För jag tänker inte äta och sova i soffan :) .

Det var väl vad jag hade att berätta för dagen :)
See ya'


Den svaga länken

Jepp var på bio igår kväll: Beck - Den svaga länken. Riktigt bra film faktiskt.

Dagen igår började med att klockan ringde kl 8. Jag var totalt förvirrad och började fundera på vart  jag skulle jiobba idag och vad det var för dag. Tog ett tag att förstå att klockan ringde även fast det var lördag och jag var ledig. Så det var bara att pallra sej upp framåt halv nio. Strax efter nio kom Carro och hämtade mej, vi plockade upp Sanna i hyttan sen bar det av till Örebro.
Shoppade en klänning och lite annat smått. Åt på La'baguette. Mums :) . Vi var faktiskt rätt duktiga och kom hem i skaplig tid, runt fyra(?) tror jag.
Då var det bara att vänta på att Towa skulle komma hem. Hon landade från Gran Canaria på eftermiddan. Så hon kom hem och vi pratade och jag fick en liten(!) present som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka haha!
Lagom efter det så kom Patricia och plockade upp mej. In mot Örebro igen. Det blev god mat på Efesos och en bio på det, som redan skrivet är.

For hem och hoppade in i min bil, styrde in mot linde på nattkröken. Hämtade MArio och ett par till utanför Bistro, herregud haha...

Ja och nu är det söndag. Det är tänkte att vi ska åka till Örebro idag (!). Inhandla lite till lägenheten. Men det är någon som ligger inne i sängen och är väääldigt bakfull. Självförvållat :) .  Så int vet ja hur de bli... Får la se.

Jag ska iaf gå ner och inta lite frukost nu. Vad dagen sen har att erbjuda återstår att se. Det är ju första april idag så den kanske kan bli riktigt rolig :D .