Frustration

Är vad jag känner just nu. Blev glad när jag fick gå från praktiken tidigare "yes då hinner jag se Grey's" tänkte jag.
MEN då har man en karl som sitter o kollar på FOTBOLL. Jag är måttligt irriterad just nu.
Onsdagarna kl 21.00 är heliga för mej. Enda programmet jag följer helt och fullt! Och det vet man om..

Jag hoppar väl i säng då och surar mej till sömns!

Regn o rusk

Då var det måndag igen. Ledig måndag, med skitväder. Eller kanske perfekt väder då jag tänkte tvätta, plugga, mm.
I helgen har jag haft praktik, skönt att ha den helgen gjord. Har hunnit med en del iaf.
I fredags var både jag o Mario lediga så då åkte vi till Örebro, handlade grejer till lilla bilen. Blev skopunkten, där jag glatt kom ut som ägare av två par stövlar :) . Så nu har jag så jag klarar mej,  har redan köpt vinterstövlar :P.
Doppresent till Leo, present till mormor. Inte så mycket mer. Mario sa det när vi åkte hemåt " du har ju knappt handlat nånting".
Vet inte vad det var med mej, en sjal och stövlar var det jag köpte till mej själv :).
Så idag sja jag alltså tvätta o plugga. När Mario slutar ska vi åka upp till mormor och gratta henne.

Herregud vad det regnar!

Tänk om jag vaknade imorgon...

..och alla var borta...
Jaha ni, mycket i huvudet. Praktiken löper på som väntat. Gör min helg nu i helgen, så då har jag den gjord sen:).
farmor, lilla farmor. Hon mår inget bra. Blev inskickad till lasarettet i onsdags. Idag fick hon fara vidare till Uppsala. Hoppas att allt går bra!
Tänk att man vet aldrig när någonting kommer hända. Det kan förändras på en sekund. Man tror att man har allt så himla säkert runtomrkring sej, och inte förrän det är borta inser man vad man hade. inte för att farmor är borta, men med allt är det ju så. Vänner, familj you name it.
Ibland kan jag få mej en riktigt tankeställare och bli alldeles till mej när jag tänker på om jag skulle mista någon som står mej nära, vad skulle jag göra då?

Nervig

Ja det är jag allt, vet inte varför egentligen..
Fast det är ju alltid så första dagarna på praktiken. Hade vart skönt att gjort dag idag, så hade man ju haft det gjort. Men nu är det inte så, jag börjar kl två.. till tio. Så skulle jag tro att jag börjar kvart i sju imr bitti.
Det innebär att jag måste laga mat nu som jag kan ha i matlåda imr, man lär tänka en dag framåt hela tiden när man först går kväll och sen dag dagen efter.

Helgen då. Ladies Night i lördags som sagt. Lite segt innan själva showen började. Men det var riktigt bra!
Igår var det hälsa-på-dag. Vi var först upp till Rällså och hälsade på mor och far (fast pappa lös med sin frånvaro). Leo var hos Farmor så det blev lite mys o lek med honom :).
På hemvägen stannade vi till hos Marios föräldrar. Sen var det bara hem o laga mat, blev sen middag kl 21. ;).

Nu ska jag ta tag i dagen så man får nå gjort.

Lycka till! Tack :)

Planering, planering, planering

Har vart på lasarettet på förmiddagen och fått information om praktiken. Det känns inte helt bra, då jag inte fick mitt schema och inte vet vem som kommer bli min handledare. Förhoppningsvis kommer den informationen imr.
Jag är ju sån som människa att jag vill veta allt i förväg för att känna mej säker sen.
Det blev fyran för mej iaf. Stoor avdelning.

Nu har jag fått i mej lite lunch, ska snart bege mej uppåt norr och jobba ett kvällspass. Har jag tur kommer jag hinna plugga lite om vi får nån lugn stund, annars blir det inte roligt imr :S.


Pusskalas

Ja pusskalas i Grey's. Pussar åt höger o vänster. I looove it!

Äckliga små kryp

Usch, pratade just med Towa. Älgjakten har ju dragit igång den här veckan, så pappa är ute i skogen med lille Wille. Och med sej hem har dom ÄLGFLUGOR!
Det är det vidrigaste lilla kryp jag vet, faktiskt värre än fästingar. Kommer ihåg när jag bodde hemma och satt i soffan, kände något krypa i nacken på mej, då var det en sån där vidrig liten sak! Inte går dom att få död på heller, spelar ingen roll om man delar dom på mitten!

Vad är det deras syfte på jorden?


Ni ser ju själva vad äckliga dom är! Efter att dom har hittat ett bra "värddjur" släpper dom av sej sina vingar...

Ladies

Längtar till lördag :P


Snart smäller det..

Så har man vart i skolan en sväng, där vi pratat om sjukdomar i mag-tarmkanalen. Det går framåt, sakta men säkert. Den 5:e december SKA jag vara klar, det bara är så, då ska jag ha min brosch där det står Therese, Undersköterska. Helt sjukt.
På måndag går vi ut på praktik. Om jag inte har helt fel så kommer jag att hålla till på 4:an. Det ska bli intressant och lärorikt hoppas jag. Fyra veckor praktik alltså, efter det är det bara TRE veckor kvar!

Resten av dagen då? Ska ta tag i berget av disk nu, sen blir det lite plugga. Runt två dyker knodden upp :). Tänkte även hinna med ett bullbak och träning.

Är det inte bra tråkigt att gå upp när det är mörkt ute?

Buzzzz

Då har jag sålt mitt första objekt på Tradera då :) . Inte illa pinkat. Nu gäller det bara att skeppa iväg det också.

Har vart relativt duktig idag, pluggat en del faktiskt :). Vart hos Marios föräldrar och nu är vi nyss hemkomna från Monika och Sasa.  Där blev det kamp i Buzz, alltid lika roligt.
Imr blir det städa av för hela slanten. Sen hoppas jag på lite umgänge med lillasyster på kvällningen!

Nationalsocialism

Inte min ideologi. Okej, vi har yttrandefrihet i Sverige. Men ska en klick som trycker ner människor med icke svensk bakgrund, annan sexuell läggning, annan tro mm få fortsätta göra detta. Helt öppet på gator och torg i Sverige år 2008?
Vart dras gränsen för hur fritt Sverige ska vara?
Ska förtryck få finnas? Jag har svårt att förstå detta, det finns inte i min värld att bara för att man inte är född i Sverige eller är kille och inte blir kär i tjejer så ska man alltså inte ha lika stor rätt i samhället? Eller VAD är det dom vill få fram?
Hitler dog för över ett halvt sekel sen, tyvärr dog inte åsikterna med honom.
Vad tycker ni?

My maaan!

Leo my man, var på besök hos faster idag :) . Fick babysitta medan Josse var iväg o tränade. All respekt till mammor som klarar av att inte bli helt slutkörda. Jag hade stora problem att fixa maten och ha lilla Leo på höften samtidigt som han var ledsen och hungrig.
Men det finns ingen bättre känsla än att se honom skratta o jollra. Vilken liten krabat, så liten men kan så mycket, barn är allt ena riktiga små under.


Puss på er!

Reinfeldt...

...får inte riktigt grepp om den gubben. Jag gillar honom inte.

Börjar bli lite nervös för vad som komma skall efter jag slutar skolan i december. det kommer ju inte finnas nå jobb, det är ju en massa uppsägningar och anställningsstopp överallt bara.
Folk vill inte anställa unga människor. Helst ska man ha 40 års arbetserfarenhet, men jobba som en 20-åring. Och anställa en 22-årig tjej är väl inte heller helt säkert, för visst vill väl alla skaffa barn i precis den åldern?! Nej, vet inte hur arbetsgivare tänker.
Låt dom som vill gå i pension göra det och anställ oss unga ist!

Grey's

Så var premiärturen avklarad. Varför kollar jag på det? Jo för att det är så jäkla bra, men jag blir i sån konstig stämning efter ett avsnitt.

Löjligt att en serie kan påverka en så.. Äh