Regn?!

Fy satan vad jag är trött. Tror det var helgen som tock knäcken på mej... Igår flängde jag och Carro runt på stan, sen hyrde vi en film och åkte hem till mej. Käkade lite sen var det filmtajm. Men gud så trötta vi var. Efter filmen satt vi båda två och halvsov nästan.
Gick till sängs runt nio och läste. Men sen är det som att tända en lampa, då blev jag tvärpigg och kunde inte somna. Klockan blev halv tolv tror jag innnan ögonen åkte igen.

Har jobbat några timmar på morgonen från åtta till elva. Med bästa Carro :) . Åkte ner och solade sen, somnade som ett barn i solariet hihi.. Åkte hem och åt lunch, sen somande jag åter framför tv:n. Vaknade för en stund sen. Har duschat och så.. Nu ska jag snart iväg och jobba, börjar tre, slutar sex. Några futtiga timmar där också. Imr blir det heldag :D .

Ska göra mej klar för avgång.

Jag vill ha regn, så jag kan inviga mina stövlar ;) .


Crazy night

Ja hellegud vilken kväll igår. Blidde grillat och lite förfest här. Vilket resulterade i disk, varning för att stå på samma ställe på golvet för länge utan att riskera att bli fastklistrad, dom vita mattorna är inte vad dom brukar ( har mej själv att skylla haha). Har diskat och städat klart nu. Men tycker fortfarande det luktar alkohol...

Blev hotellet sen, det ekade tomt på dansgolvet när vi anlände. Men det blev snart mer folk. Riktigt roligt hade jag:D .
Efter denna vistelse blev jag med Carro när hon skjutsade folk. Kom hem halv fyra i morse. Hade sk. "gamnacke" sista biten hem, säjer chauffören hihi...

Och nu har jag tvätt i maskinen. Ska ta mej en välbehövlig dusch snart. Sen vänta på att maskinen blir klar och ge mej iväg till Stråssa. Mor ska firas. Bästa mamma.

I fredags jobbade jag först till kvart över sju. Åkte upp till Stråssa och hämtade Towa. Systerkväll i Linde. Det blev lite sola, pizza, rabarberpaj och en hårfärgning på det. Trevligt. Blir ju inte så ofta nu när man inte bor hemma längre.

Om man skulle ta den där omtalade duschen nu :D


Förbannat!

Jag DÖR!! La in kort på datorn. Är helt jävla säker på att dom blev inlagda. Dom är borta nu. 140 kort åt helvete. Fan fan fan. tog så klart bort dom från kameran också eftersom jag trodde dom låg på datorn. Dom MÅSTE finnas här nånstans. FAN! ÅÅååååååååhh! Kort från Carros fördelsedag, Saras födelsedag, schlagerkvällen, förra helgen. Ja alla kort som jag har tagit det senaste månaden. Fuck this fucking digitala värld!

She is back!

Efter en tids frånvaro från denna sida och allt ad internet heter så är jag tillbaka :D . Känns braa.
Försökte sitta och läsa alla inlägg som man har missat nu, men hallå, det går ju inte. Då får jag sitta till dödagar. Så jag tänkte jag skulle plita ner några rader här ist :) .

Det har väl iofs inte hänt sådär fruktansvärt mycket under dessa veckor. Har joinat gänget på Ica trivselköp i hytta. Där kommer jag hittas i sommar. Slog te och bytte inrikting på jobb när jag hade chansen. Återstår att se om jag kommer trivas i handelsbranschen, hittills är det bra ;).

Men denna vecka är det mest jobb med dom små liven som är framtiden. DET tar på krafterna kan jag löva.

Jo, jag är ju nybliven stadsbo, är ju därför jag inte har skrivit, vårat bredband ville inte komma när vi flyttade. Men nu är sakerna som det ska. Kan meddela att jag hittills trivs i vårat nya hem. Kan dock få en klaustrofobi känsla ibland, då vi inte har någon balkong. Men det är väl sånt man vänjer sej vid. Och hey vi har ju våran franska haha..
Det är lite tomt på väggarna, precis som det ska vara när man är nyinflyttad. Men det råder det väl bot på så småningom skulle jag tro.

I helgen vankas det lite kalas, här(?!). Karln ska till götebrog så jag blir alldeles allena här. Och vi får be till våra vädergudar att det bli fint väder också. För då kan det hända att man slänger på en köttbit på grillen :D .

Nu ska det lagas mat!