Svänga sina lurviga

Jovisst till Stråssa hittade vi  i lördags. Var hos Patricia o Björn först, käkade och tog några drinkar (för många kanske?!) .
Bestämde oss iaf sen för att ge stråssa en chans. Och det var itne så tokigt, Mycket känt och okänt folk..
Kan nog säja att 60 % inte var från Stråssa, vilket jag tyckte var rätt roligt ! Dansade gjorde jag så att det stog härliga till, det gick väl mer eller mindre bra. Buggade var ju inte igår man gjorde;) .

Så igår var en sån där bakis dag, attans vilken huvudvärk jag hade. Kände mej inte som människa på hela dagen. Urs...
Det var min helg det...

Nu ska jag snart bege mej iväg o träna. Sjjööönt :) . Imr ska jag iväg o bada med ungarna. Alltid lika spännade...

Spring is in the air...

...eller är den det? Jag hoppas att så är fallet :) . 
Det vore väl underbart om snön skulle smälta undan lite!

Jaha, den här veckan har jag jobbat o stått i, alla dagar förutom i torsdags. Då var jag o plocka ur grejen ur armen, hoppas på ljusare tider efter detta ingrepp. Som för övrigt var ett riktigt grovt kirurgiskt ingrepp...haha....

Nästa måndag ska jag ta o skaffa mej ytterligare en tatuering :D . Looking forward to it!

Annars gör jag inte så mycket om dagarna än jobbar. Tränar o står i när tiden finns. Umgås med vännerna när tiden finns.

Vi ska snart ta att åka uppåt, blir lite tacos och nån cube ikväll. Och vem vet kanske slutar kvällen på pubafton i Stråssa haha, you never know ;) .

Adjö

Söndag igen, den här söndagen känns konstig. Vet inte varför, kanske beror det på gårkvällen. Jag vet inte. Vi var hos Sanna och hade lite svängis-avskeds-party. Friida, idag åker hon. Vi var iaf hos Sanna. Men för mej så infann sej aldrig den där riktiga partykänslan. Vet inte varför. Jag hade huvudvärk och var trött. Men ville ju umgås med dom bästa. Det händer tyvärr allt för sällan nuförtiden, vet det.

Efter lite diskuterande fram och tillbaka så kom vi fram till att gästa Rikard iaf. Så vi drog oss upp dit. Festen fortsatte, men jag begav mej hemåt framåt två tror jag. Efter kramar och avsked :( . Kom in till Linde och Han var vaken. Therese slog ner huvudet på kudden och somnade ovaggat. Skönt när sömnen infinner sej när huvet bankar som att man har en hel elefanthjord där inne.

Nej, jag vet inte vad det är med mej idag?! Konstig. Vill inget. Whyy? Ge mej the sparkle back please, vem som än tog den!

Adjö Frida, hoppas du får dom underbaraste veckorna. Du kommer vara saknad!


Valentines day

Veckan har tagit fart.
Började som jag är van vid nu: dom ringer från vikariepoolen. Undrade om jag kunde börja tidigare. Så då hoppade jag upp ur värmen i sängen och gav mej iväg. Visar sej att det blir full arbetsvecka för mej :) . En avbrytare på torsdag med hemtjänsten. Annars hade jag fått vara på samma dagis hela veckan. Kommer nog fortsätta vara där ett tag.
Kan man glädja sej åt någon annans olycka? I det här fallet kanske, jag får ju jobba :D .
Var med barnen idag och badade, vad roligt det var. Dom blir ju sjövilda. Tur vi inta hade så många att hålla reda på. 4 stycken bara. Dagen gick fort när man fick göra nå sånt där roligt!

Alla hjärtans dag imr, var och inhandlade lite smått o gott (bokstavligen) igår. Både till mamma och pappa och älsklingen. Dags att visa lite uppskattning för det man har tänkte jag.
Presenten till Mario blir ju egentligen en present till oss båda hehe :) . Spännande spännande :).

Kan inte jag få en resa till Paris? Lr kanske en bil? Haha, det är väl inte att begära för mycket?!

Book

Jaha så var även denna helgen snart över. Jag ska snart iväg o jobba. Skulle egentligen jobbat delad, men är glad att jag slapp det :) . Så nu blir det bara kvällen, inte dumt inte.
Har inte hänt så där överdrivet mycket i helgen.

Måste ta mej iväg o träna i veckan. Nu har jag ju för tusan det där kortet, det är ju bara att pallra sej iväg. Var och inhandlade nya träningsskor i veckan också, och dom ska inte bara få stå!

I veckan blir det jobb dom flesta dagarna hoppas jag :)  .

Gillar inte Anna Book, haha...

Automatisk väckarklocka

Jahopp, är visst inte så flitig här.
Fredag idag, jag har jobbat hela veckan, ska jobba ikväll också. Skulle ju kunnat sova lite längre, men si det gick inte. Har en automatisk väckarklocka i mitt huvud. Men det kan vara ganska skönt det också. Att vakna runt en sisådär 9.
Vad ska jag hitta på tills jag börjar då? Det  är ju 4 timmar kvar, hmm.. Ja just Emma ska hämtas på dagis kl 13, härligt. Var längesen jag träffade henne nu, världens goaste!

Skulle ju behöva ner på stan, inhandla lite skönhetsprodukter haha :) . Kanske ska väcka karln som ligger o sover. Han missade visst att gå upp till jobbet i morse.. Inte bra...
Fredagen den 2 februari. Tiden går fort hörrni.. Kan meddela att det är 63 dagar kvar till min födelsedag, haha sånt där nödvändigt vetande :D  .

Nu ska här väckas!