myspysMyser runt här hemma (självklart är Melissa med mej). Ska snart baka en liten kaka. Bästa tjejjorna kommer på onsdagsfika kl 18, dock minus ett par, tre stycken. Tänkte prova på något nytt, så här med advent på intåg. Vi får se om det blir hiss eller diss, återkommer på den punkten.

tAKiDA

Ja, i lördags var det Takida som fick conventum att gunga. Riktigt jäkla bra var det! Helnöjd :P
Bjuder på lite bilder!


:)Så så var det ;)

Brothers and sisters

Vår farsdagpresent som fina
Angelica hjälpte oss med!

Onsdag.

Onsdag, det innebär kvällsjobb för mej. Jag ska snart äta lunch och sen bege mej. Mitt i veckan. O jag är ledig fredag, lördag och söndag. Ska bli så underbart.
På lördag är det dags för Takida! Som jag har längtat. Vi blir ett litet gäng som åker härifrån. Antar att det blir kollektivtrafik?!.. och det kan ju bli riktigt roligt :P

Romance

Har piffat till hemmet lite med en ros i kruka. Köpte även lite spetsband igår, som jag knytit runt en simpel ljusstake i silver. Det är det lilla som gör det ;)


Jobb i fokus.

Ikväll ska jag jobba. Det innebär att idag är första arbetsdagen på mitt långtidsvik. Tror jag har glömt att nämna at jag faktiskt har jobb ett bra tag framöver ;). 80 % är det, vilket jag tycker är alldeles perfekt. Då kan man jobba några extra dagar.  Behöver jag ens säja att jag är lycklig!? För det är jag!

Så det är alltså på jobbet jag kommer tillbringa den mesta tiden den här helgen. M åkte till Borås idag, och jag kommer inte ens hinna märka att han är borta :P.


Darling, mine.♥ Du gör mej lycklig!

mys med ljus

Maten står på spisen. Jag har tänt massor av ljus, och släckt mycket av den övriga belysningen. Melissa Horn spelas. Det är vardagslyx.