Julen är över...

..full fart mot ett nytt år!
Varför stressar man upp sej så inför julen när det hela är över innan man har hunnit fatta att det har börjat?! Nöjd är jag endock. Fick nagelförlänging av älskling i julklapp, men kan inte utnyttja detta förään i mars efter min praktik. Då ska jag få sådär långa fina naglar som man aldrig haft ;P .
Presentkort på Ikea, lite pengar och lotter var vad som gavs till mej annars. Är nöjd med det. Känns inte som att man behöver bli övervräkt med presenter längre.
Juldagen blev lugn. Tobias, Josse och Zorro kom på besök. Zorro hårade ner nå så fruktansvärt, hår överallt!
Igår var det andra puckar som gällde.
Utgång på Stadshotellet vankades. Nu i efterhand så kan man ju även där fundera över varför man har sett fram så mycket åt det. jaja, förfest hos Ica med ost och kex. Mycket trevligt!
Begav oss förväntasfulla ut. Bläää säjer jag bara. Det är så att jag aldrig har haft så tråkigt ute nån gång! Öppet längre (för en gångs skull ända till 2) hade de också. Men redan vid kvart över tolv styrde jag stegen i riktning hemåt!. Nästan nykter, med en hamburgare.
Somnade gott, vaknade utsövd som en prinsessa i morse! Härligt :D .
Har inte gjort så möe idag. Vart på stan och hos Ica en sväng. Kom hem från Draga för en stund sen, var där och drack en capuccino.
Inväntar film.

Ibland är man inte riktigt som alla andra haha :DPriest

Blev en tidig morgon idag, gick upp vid sju... Och det händer inte var dag för Karlssons del vill jag lova. Släpade mej iväg till skolan där det var filmtajm: Priest. Någon som har sett den? Stark film måste jag säja.
En efterföljande diskussion på det. Det diskuterades bl.a. aktiv dödshjälp. Något som jag är för, till viss del. Andra var det inte.
Hemma igen vid halv ett, svidade om till mjukisar, sen ner på stan igen. Har vart och fyllt i min tatuering på benet. Frågade om han möjligtvis kunde rita nå så man kan bygga på den. Och det skulle han så gärna göra. Ska dit i slutet av veckan och se vad han har påtat ihop :P .

Nu tänkte jag slänga mej över böckerna en stund. För jag vill ju ha jullov fr.o.m. fredag!


Lugn helg? NOT

Jo, det som var tänkt att bli en nykter, lugn och städad helg urartade sej i en tvådagars explosion :S .Haha
Jomen fredagen började lugnt i mysbyxor. Sedan joinade två damer moi. Alkhol hämtades, och vi korkade upp lite försiktigt. Satt och pratade och åt pepparkakor. Det var riktigt roligt och trevligt. "Aldrig att vi betalar 150 spänn för att gå in där" sa vi. Men si vi hamnade iaf på Bistro. Myyycket folk. OCh skoj som alltid :P .Igår tänkte jag och älskling "förfira" vår 2-årsdag. Så vi drog iväg till Fagersta och myste runt där. Ingen jul utan det. En bit mat intogs på China Garden efter det. Mums.
En film hyrdes. Vår Dvd strejkade!
Mario ville ut, jag släppte ut honom haha.. Åkte upp mot hyttan runt nio. Fortfarande väldigt bestämd på att jag inte skulle inta något alkoholhaltigt (sviter från kvällen innan).
Men sen jäklar sög det till. Gamla Bettan styrde in mot Linde, anlände på Mejerigatan 22.00. En grogg intogs snabbt, en halv till sen fick vi skjuts till Hotellet. Mycket rolig vistelse där.

Efter stängning hade Sanna och Frida stooora problem att få skjuts hem, så jag ringde bror min och han skulle styra in och hämta dom.
Tog längre tid än väntat så vi hackade oss hem till mej, satan vad kallt det var! Sjöng tipp tapp och tassade på.

Idag har det intagits bakismat, njutits av julshow och en 3:dje adventsfika på det :P .

En riktig kanonhelg. Planerar man inte så kan det bli hur bra som helst har jag fått erfara :D.


Vinterkyla

Har den äntligen kommit för att stanna? Jag hoppas det. Hoppas även på en riktigt vit jul!
Jag sitter o väntar på karln som är iväg och hanlar frukost, jag har väntat i två timmar nu. Suck. Börjar kurra rätt ordentligt i magen.

Har precis skickat in ett arbete nu, skönt! Inte mycket kvar nu. Ska kämpa som tusan och bli klar innan jul så man bara kan njuta av ledigheten!

Nu tror jag lussefrukosten har anlänt :P .


En liten tripp

Redan onsdag. Jag hänger inte med i svängarna.
Helgen var ju nyss tycker jag, men snart är det dags för en ny. Föregående helg var iaf det roligaste på länge. Mat, Singstar och grogg. Kan ju inte bli bättre. Med dom bästa till på köpet! Phu.
Vaggvisor och tjo o tjim påvägen till Bistro. Herregud. Hur knäppa kan man bli.

Veckan har rullat på med skola, julbak hos mor igår, och mer skola idag. Kan ju inte klaga att man har långa dagar iaf.

Till helgen är det lite oklart vad det blir för någe. En liten tripp är det tänkte. Men vart det bär av har vi ingen aning om. Kanske en favorit i repris från förra året?!

Nu ska jag fixa lite lunch och slå mej ner framför tv:n till Våra bästa år. Jag är tyvärr fast i det träsket nu, fast det är så larvig serie kan jag inte låta bli att kolla...Svarttaxi, party och Stenmark

Ungefär så skulle helgen kortfattat kunna summeras. En riktig kanonhelg.
Agerade chaufför i fredags till damerna Johanna och Sara. Efter många om och men så hamnade jag till slut i sängen, en snarkandes karl på soffan. Somnade sakta men säkert in iaf..

Igår var det ner på stan och kirra det sista inför kvällen. Hem och städade , strök gardiner och förberedde maten. En stycket Caroline entrade och sen var det bara full fart framåt. NLT var på och festen kunde börja haha :D .  Resterande började droppa in så smått.
Maten blev lagad. Kunde snabbt konstatera att denna kvällen skulle kunna sluta hur som helst.
"Det är bålen som gör det........schkål" hahaha. En låååång kväll med mycket skratt och stoj. Efter diverse inträffelser (däribland är ett dinosaurie-plåster inblandat) så hamnade vi till slut på Bistro Bellman. Där intogs snabbt position "..kan jag få beställa" i baren. Något överförfriskad stod man alltså där med en drink i handen och försökte gunga med i musiken. Som faktiskt lät bra om man höll för öronen :P

Vips så var stället stängt och jag, Sara och Marcus är påväg till Papa's. En stycket Caroline och Anki dyker upp för att sedan gå upp o rök.
Turen var på vår sida och vi hittade faktiskt skjuts hem, det tackar jag för.

I morse när jag vaknade hade jag en icke fungerande telefon och ett huvud som var på bristningsgränsen. Kände mej fortfarande något lite berusad. (Först nu jag känner mej som människa). Såg mej omkring och sa till Mario att det är helt oootroligt hur tjejer kan ställa till det haha.Hittade plastglas och chilinötter där man minst kan ana.

En bakispirra hos Anki sen begav vi oss mot Handelsbanken. Lindesberg hade ju ordnat så Martin Stenmark skulle uppträda. Proppat med golk, men vi fick väl relativt bra platser iaf. Han ÄR faktiskt riktigt duktig. Vi såg dock inte klart på hela uppträdandet, regnet öste ner. Och verkligheten slog ner som en bomb: skola imr. Var bara hem och plugga.

Nyss hemkomna från Monika och Sasa, har kollat på film; The heartbreak kid. Njaa lite för höga förväntningar kanske...

Ska hoppa ner i sängen nu.Kamerablixtrarna måste regnat tätt igår, hade över hundra bilder på kameran i morse :DSveriges nöjdaste onda knä tror jag!