Ny design

Knåpade snabbt ihop denna. (tryck f5 om du fortfarande ser min gamla) :) Nu får jag snart lite kvällsbesök av fröken Phersson. Trevligt!

Det är visst helg nu! ♥

Onsdag kväll


En känsla av förvirring infinner sej.


Lägger in en fin bild Bästa Angelica har tagit.Bananflugans största fiende

Jag HATAR bananflugor, det kan jag verkligen säja. Det här djurets mening på vårat jordklot förstår jag inte!

Jag har iaf ett litet trick.
Jag blandar:
  • Två delar vinäger
  • En del sirap
  • En droppe diskmedel
Blandar alltså det ordentligt i en liten kopp eller dyl. Dom små rackarna dras till den här underbara blandningen och drunknar.

Förresten vart kommer dom från? Ena dagen finns det inte en enda, andra dagen är det ett helt stim!

A little dog named Oliver

Fotade Thoms lilla yrväder Oliver häromdagen :)Den frestar mej

Den där sista biten blåbärspaj, som jag så duktigt ställde in i kylskåpet nyss. Jag hör hur den skriker : " theeeeereeeese" med väsande låg röst.
Mitt förhållande till mat verkar inte vara riktigt sunt. Självklart skriker inte pajen på mej. Det är endast mitt eget ego som spelar mej ett fnatt. Det lyckas inte. Jag kommer låta den stå där tills imr. Då ska jag njuta.

MEN ÅÅÅååå!

Jag är ju faktiskt inte alls sugen på att åka iväg o jobba. Men den bittra verkligheten lyssnar inte på det. Om 13 minuter måste jag åka.
Jag skulle mycket hellre slänga på mej bikinin, sätta mej på gräset i min svenniga solstol och njuta av en bra bok.
Aja, en annan gång. Ni vet, om ett par veckor när vi kanske får se skymten av solen igen!

Morgonunderhållning


Nattliga tankar

Såhär på kvällen dyker dom upp. Orden och tankarna. Undran om framtiden. Rädsla för den. Vad vill jag göra med den? Kommer jag någonsin veta det? Ibland känns det som jag vore den enda i världen som inte vet. Eller kanske är det så att jag mycket väl vet. Vet vad jag inte vill göra, hur det inte ska bli. Kanske ska jag börja med uteslutningsmetoden. Ta det från det hållet. Börja baklänges. Är det så man får reda på?
Ena stunden svävar tankarna mot något större. Jag kan nästan känna förväntan i magen. Över vad kan jag sen inte säja. En känsla som kommer och lämnar mej ibland. Andra stunder känns det helt och tryggt, precis som det är nu. Största hotet mot mej själv kanske är min feghet?

Underbar dag helt enkelt

Vi började vår resa i morse 10.15. Det bar av till Kungsör.Där spelades det badminton. Eva bjöd sen på god pasta bolognese.Vi gav oss sen ut på "stan". Besökte QOutlet, mycket fint fanns det där! Vi fortsatte till ett ställe som heter Kungsudden (tror jag), där finns det ett jätte mysigt fik. Alla godsaker är uppdukade på ett buffébord, så man kan verkligen välja och vraka!Anki fick en fräsch fruktsallad eftersom hon är laktosintolerant.Vi hittade ett utkikstorn.
Ja, en underbar dag har det vart. Vi avslutade den med Kinamat på ChinaGarden med Sara :)
Kommer sova som en prinsessa i natt!


Att stanna upp

för att reflektera över sej själv och livet, kan ibland vara en skrämmande tanke, ännu mer en skrämmande handling.Släppa kontrollen, acceptera känslor, bara vara och släppa fram. 

Lite smått förälskad

i mina nya pumps. Peeptoe och köpta på rea, går inte annat än älska ;) Stor passion för skor, ja! Skulle behöva slänga ett par varje gång jag kommer hem med ett par nya, men vem kan slita sej liksom?!


Vilka litar du mest på?

Har kollat vädret. Enligt smhi (kolla själva) ser inte vädret så lovande ut kommande dagar. MEN så kollar jag ju också yr.no , och där ser det mer lovande ut. Har hört den norska sajten ska vara pålitlig, och hittills har den faktiskt stämt(?) bättre :).
Vad tror ni?Som ni kanske märker så hungrar jag efter solsken och värme!

years ago, when i was younger
Påskkärring, Observera Tobias bittra uppsyn haha :)Jag o Lillebror ThomJag på kalas, jag som fyller?Lillasyster Towa, Lillebror Thom, Jag och  ser ni vilka dom två andra är ;) ?

Smaka på ordet

LYCKA. Vad betyder det för dej?

Pics


Söndagsmys

Med hemmagjord pizza och tillhörande sallad :) . Jag är så jäkla mätt nu!
Det var en rolig kväll igår, bara trött idag.
Härligt!

ÄNTLIGEN : HELG! Veckan har vart längre än längst.
Mindre härligt är regnet som smattrar mot rutorna. Mindre härligt är också swimmingpoolen i bilen, som orsakas av det blöta som faller från himlen. Så allt är regnets fel. Mitt humör pekar neråt: det är regnets fel. Jag vill bara äta en massa godsaker: det är regnets fel. Inte har man lust att ut o röra sej.... det är regnets fel.
Med andra ord: Jag behöver SOL, annars vet jag inte hur det här slutar!


Lasse


Ord..

Jag verkar ha så få av dom nuförtiden. Det räcker liksom inte till för att uttrycka.


Hellre lite skit i hörnen..

.. än ett rent helvete. Uttrycket börjar nå sin gräns, och det är dags att ta fram skurhinken och börja gno. Dammråttorna dansar fritt, långdans.
Satte igång tvättmaskinen direkt när jag kom hem från jobbet. Tog sen tag i badrummet. Klantig som man är så slog jag såklart söner tvålpumpen :-O . Fuck!
Har snart en hel påse med skärvor i alla dess slag, vinglas, krukor etc.
Vet inte riktigt vem jag brås på :P :) hihi...Vilda djur, fast ändå inte..

Hemma igen. Underbart var det att komma bort en stund. Vi var alltså på Kolmården igår. Vilka djur det finns! Men jag är ju så konstig, tycker synd om dom på nå vis. Dom lever där, inhängnade, och kallas vilda djur. Dom är ju inte vilda. Dom flesta är nog födda i fångenskap.
Men visst är det roligt att titta på. Bäst var nog elefanterna, aporna och delfinerna :) Sälarna var lite roliga dom också.

Så nu vet jag vad jag ska bli i framtiden: Delfinskötare. Vilka fantastiska djur, helt otroligt!

Mjää

Åh vad jag älskar gräs. Då menar jag gräs som växer på gården, hö och dylikt. Det gör så att jag nyser minst 30 gånger om dagen, mina ögon varar och är igensvullna... ja och näsan den rinner, konstant, på samma gång så går det knappt att andas genom den.
Jaja det rer sej nog.

imr ska vi på äventyr, ska bli underbart skönt att lämna lägenhet om så bara för en natt.
Så, nu ska jag återgå till packningen.

Ses på söndag ;)