Sideboard.

Igår gkorde jag och M Örebro. Inte ett plagg kom jag hem med, kan bero sej på att vi inte var in i en enda klädaffär. Nej det var möbler och annat smått och gott som blev handlat.
Bl.a detta sideboard, som datorn ska få vila på :)(oj vad sladdarna syns väl ser jag nu :-O )

Så fredagskvällen bestog av, för mej, att sitta i soffan och titta på ByggareBob (aka Mario) när han pusta o stånka och byggde möbler :) . En Tv-bänk blev det förresten också, äntligen!
Bild på den kommer senare.
Kan ni gissa vad det blev för färg?! :)

Någon intresserad?


Mirror, mirror.

[vår nya spegel är på plats]Beauty is in the eye of the beholder


Tror att dessa ord ska få pryda väggen, brevid spegeln!

Men hörrni!

Vilket underbart, ljuvligt, fantastikt, ja alla fina ord i världen, väder det är!
Lunchen är intagen, nu får det bli capuccino på balkongen, kanske ska jag göra en kraftansträngning och på något vis få fram en stol därute ;)Yes, det är massor av solsken som strömmar in bakom mej!

Galen kryssning.

Kom att tänka på Ålandskryssningen vi var på för 1 och ett halvt år sen. ETT-OCH-ETT-HALVT-ÅR! Men jesus (uttala djiiisus) vart tog den tiden vägen?
På bussresan hem var det iallafall en massa galna värmlänningar som gjorde väsen av sej, varpå en äldre värmlänning ställer sej upp och skriker: " SITT NER MÄNNISH!".
Är alla värmlänningar galna?!CRAZY!

I did it.Så, dagens jag.

Skymning.Trots solsken.

I lördags,

var det schlager som stog på menyn. Dresscode = myyys. Jag och min käre vän Caroline dukade upp bordet med massa gott, vässade öronen och slog oss ner i soffan.
x antal timmar och x antal godisar senare satt vi här, höga på socker. En mycket trevlig kväll ♥


Snötäckt bil.

Snart dags att bege sej till Örebro. Syster håller på att sopa fram min bil. Känner mej elak som inte hjälper till, men vad ska man göra?
Mot Örebro alltså, återbesök hos farbror kirurg :).
Så ikväll kommer jag ta en lååååång dusch. Det ni, vilken lyx. men det vet man inte förrän man inte kan duscha.


Det är nästan lite så här det känns,
utanför dörren. Minus sur skomakare, och häst med vagn ;)

Fredagsmys och busväder.

Jo det fortsätter snöa. Rikligt.
M. har vart ledig idag. Då passa vi på att äta lunch på Bella's. Godaste sallderna som man får kombinera ihop lite som man vill.
resten av dagen har vi spenderat hos M:s systeryster m. familj. Snart kommer det en liten knodd där. Myyys.

Fredagens lyxiga middag bestog av... blodpudding. Yes, bättre än så blev det inte :P.Nu blire film o mys.

Trevlig fredag på er ;)

My god.

Vad händer? Det bara yr med vitt utanför fönstrena. Snälla, det kan väl få räcka nu? Därmed inte sagt att det behöver smälta bort (för det är ju trots allt fortfarande bara februari), MEN det behöver verkligen inte komma mer.

Ja, tussilago, vitsippor och drippande tak känns lååångt borta idag.
Liksom brunbrända ben och fräknar.Dagens vill ha.Ja dom här plaggen och skorna får gärna finnas i min garderob. Snart. Kan hända att jackan snart landar här hemma. Kan hända...

Little miss sensitive.


Här sitter jag i soffan och zappar mellan kanalerna. Först Oprah Winfrey. Hon har Patrick Swayzes fru där. dom pratar om hans sjukdomstid och hur hon har hanterat hans bortgång. Jag sitter och snyftar.
Sen slår jag över till förlossningskliniken. Finns det nå finare än när mamman har tryckt ut ungen (ursäkta ordvalet, men det kan inte liknas med något annat, jag själv bävar för detta och väntar nog ett bra tag med det) och denna läggs upp på bröstet. Vilken lycka. Jag sitter och snyftar.
Efter detta kommer "Jon, Kate och åtta barn". Dom ska förnya sina äktenskapslöften. Barnen är så duktiga o fina och säjer såna fina saker. Vad händer? Jo jag sitter här och drar efter andan i något som kan beskrivas som en torrsnyftning.

Vad är det med mej? Hormonrubbningar or what?

Knorr.

Min dag startade med samtal från bästa Carro. Vilken start på dagen :P . Tyvärr är det det mesta jag har presterat idag. Har inte ork eller lust att göra nånting. Så jag tror det får bli intag av lunch, sen krypa ner i soffan och förflytta mej över atlanten till Forks. Vet ni vad jag pratar om då? ;)


Spårlöst.Mitt linsskydd är spårlöst försvunnet. Jag skojar inte. Ena stunden låg det där på köksbordet. En halvtimme senare så är det borta. Putsväck! Jag har vänt uppochner på allt, kollat under duken tio gånger, under bordet, på stolarna, i soporna, under soffan, i soffan.
Nej det finns ingenstans.
Någon som har förslag om vart jag kan ha lagt det?
Det här är för mej ett mysterium.

Återkommer garanterat på den här punkten. För envis, det är jag!

Tulpaner.

Lovely tulpaner jag fick av mamma och pappa.

Fin,fint.Var på
Erikshjälpen idag. Hittade det här fina silverfatet, som nu får agera fruktfat :).
Endast 35:-

Kate Winslet. Vacker.En bild från årets Golden Globe. Tänk om en annan hade välsignats med såna där kurvor.
Mina höfter lyser med sin frånvaro.
Det verkar vara så, får man boobisar så infinner sej inte höfterna. Får man tvärtom, höfter, så verkar boobisar i mindre skala vara på sin plats.

Undrar varför det blir så?
Lr har jag fel?

Men det är bara att le och se glad ut för det man fick.. öh, ja.. eller nå sånt ;)

OS hit och OS dit.
En massa snack om OS överallt. Plötsligt blir alla så himla sportintresserade, hej och hå! Orka bry sej!


Längtar och drömmer mej bort.


White it is.Sådär, här har ni den nya byrån. Och den fina nallen har jag fått av älskling.

ChangelingSlog på tv:n igår kväll och då gick den här filmen. varför har jag inte kollat på den tidigare?
Jag visste nog inte ens vad den handlade om. Men så himla bra är den!
Så sen den, om du inte har sett den!


...

Då var det måndag. I morgon är det en vecka sen jag opererades. En lång vecka. Dagarna ser ungefär likadana ut.
I helgen har jag fått påhälsning av familj från bådas håll. Trevligt!
Fick en fin vit blomma av "svärmor" och Monika (passar väldigt bra på vår nya byrå). Och en STOR bukett med TULPANER av mamma och pappa. Och tänka sej, dom står sej fortfarande ;)

Det mest frustrerande är att jag inte kan ta mej nånstans. Att vara beroende av M känns inget vidare.
MEN det blir ju snart bättre.

GothenburgOperation completed!

Nu tänker jag, så långt det är möjligt, aldrig mer bli sövd. För det är fan skitäckligt att vakna upp ur den där narkosen.
Jag blev sövd ungefär kl 11.30 i tisdags. Operationen var klar strax innan två tror jag. Sen låg jag på uppvaket i över två timmar. Jag var helt väck. Totalt borta.
Trodde inte man kunde vara så trött. Darling kom o hälsade på mej på efermiddagen. Men jag tror inte jag var mycket till sällskap, kommer knappt ihåg att han var där.

Igår åkte jag hemåt. Illamående hela dagen. Usch. O så vet ni att man kan ju komma på hur saker o ting smakat eller luktat. O den där smaken av lustgasen (eller vad falingen det var) kommer då o då- uuuusch.

Men nu är det gjort. O det känns bra!

Nu ska jag bara viiiiila ;)

What's different?Tycker att det är något som inte ser ut som det brukar. Men jag gillar'n ;)

Packat och klart?!

Då var packningen i princip klar. Lite småatteraljer som får packas imorgon.
Och om jag säjer som så, packning är inte min starka sida. Jag har antagligen packat för mycket, men vadå, man vet ju aldrig. Det kan bli bilhaveri, så vi måste stanna en dag, eller vecka, extra ;).
Och hur ska jag egentligen kunna veta, idag, vad jag vill ha på mej på lördag.?! Det kan man ju omöjligt veta. ;)How about that!

Jag känner mej som ett urskitet russin. arbetsveckan har satt sina spår - men nu är det LEDIGT i tre dagar!
Egentligen borde jag vara sådär otroligt hurtig o svansa iväg till gymmet, MEN vart ska jag hitta energin till att ta mej dit??
Jag tappade den någonstans mellan 10.00-11.00 idag. Bortblåst. Samtidigt är jag rädd för att en dyngförkylning ska bryta ut, igen, om jag entrar dom där gymdörrarna.
Och DET är något jag ABSOLUT INTE får bli nu. Då skiter det sej.

Vi får la se hur det blir. Ska försöka ta mej lite kraft och packa väskan. Imorgon bär det av till Sweet S.

Award.

Har mottagit en award av min fina vän Angelica. Denna award innebär att jag ska plita ner sju intressanta fakta om mej själv. Oj, jag fick lite prestationsångest näör jag läste det. Sju intressanta fakta. Men gud. Nu måste jag ta o rannsaka mej själv.
Tyvärr tänkter jag sällan på mej själv ur den synvinkeln.
Men, hejhå, nu kör vi.


1. Jag har en stor fobi. Det är grodor, paddor, jag börjar gråta om jag ser en hoppa mot mej. För det är precis vad dom gör, dom anfaller. Fort och aggressivt.

2. Min flygrädsla hindrar mej från att uppleva världen, så som jag skulle vilja.

3. Landet USA har alltid fascinerat mej (dock kommer jag antagligen aldrig få uppleva det, pga ovanstående rädsla). När jag var yngre skickade jag efter massor av broschyrer om att bli utbytesstudent. Mjaa.

4. Jag är barnsligt förtjust i Astrid Lindgrens alla sagofigurer. Och tror ibland att jag kom till på tok försent till denna värld.

5. Jag är just nu väldigt tillfreds med livet. Även om jag vissa stunder kan känna att jag är ämnad för någonting större. tänk om jag bara kunde komma på vad.

6. Okej, mina dansfötter börjar röra sej när jag hör en riktig dansbandsdänga.

7. Jag har alltid vart blyg, när jag var yngre kunde jag ha gett tunghäfta ett ansikte. Detta har ändrat sej med åren, men tycker fortfarande att det kan vara otroligt jobbigt att träffa nya människor.


Phu! sådär, döm själva om det var intressant eller inte.