Snökrig?!

Fredag = helg! Härligt! En sån dag då det inte gör nånting att gå upp, oavsett hur tidigt. För jag vet att imorgon är det lördag och då kan jag sova huuur länge jag vill. Inga måsten!
Idag är det två fördelsedagsfiranden som ska avklaras. Först systra mi, som fyller 16 år idag. Grattis till dej!! Och sen ska jag vidare till Bettan, 20 år idag, Grattis! Så jag har inte brist på sysselsättning ikväll. Innan dess så ska jag helst hinna baka lite, då blir mamma glad. Lite bullar hade jag tänkt, mums!

Annars då, i helgen händer det inte så mycket tror jag. Blir en av dom där lugna sköna helgerna igen. Men nu har det ju kommit snö (jippi!). Ska kanske dra på sej stället och bege sej ut på pulkaåkning och korvgrillning, mysigt! Ja, det ska jag minnsann föreslå :) . Dvs, om snön får ligga kvar så länge som till i morgon *hoppas hoppas hoppas*!

Denna dagen..

Har vaknat för inte så länge sen. Efter många snoozningar så pallrade jag mej väl upp ur sängen. Fattar inte att jag är så trött nuförtiden. Börjar seriöst tro att det är nå fel på mej. Iaf så upp kom jag. Tvättade bort natten och tog mej ner och åt lite frukost. Och här sitter jag nu. Fördriver lite tid innan arbetet kallar. Ska tillbaka till "mina barn".
Senare idag tror jag att det vankas ljusparty. En massa godluktande ljus och värme. Vad kan passa bättre när det är så mörkt, trist och kallt ute? Mmm :) . Det kanske kan locka fram lite energi i mej?!
Jag ska ta och läsa några sidor innan jag ska iväg nu!

Jag och Darling

Jag och Darling

Prioriteringar

Ska ta o skriva ett riktigt inlägg här, i min nya blogg.
Nyårsafton har passerat. Likaså jul och allt vad det innebar. Nu är det nya tag som gäller. Kan knappt vänta tills träningen börjar igen, jag längtar! Det är något som jag ser fram emot varje termin. Funderar även starkt på att börja simma också. Lite styrka på det, sen ska väl kroppen vara trimmad ;).

Prioritet 1 detta år för mej är att ta tag i det här med jobb. Jag bara måste ha tag på ett snart. Det måste finnas något även för mej där ute!

Prioritet 2, hitta en lägenhet. Vi är mogna för det nu. Jag vill inget hellre, han vill inget hellre. Vårat egna lilla kärleksnäste!

Prioritet 3, finns det någon sådan?! Jag återkommer nog på den punkten.

Ska göra något av denna dagen nu.