Rosor är röda ..eller rosa.. leker lite med GIMP! :)

Uppslukad

Nu ska jag lägga mej på soffan och bli uppslukad av den bästa kärlekshistorian.. ever?!
Första boken blir snart utläst.


Happy happy happy

Idag har jag vart på personalmöte. Vi pratade lite om positivitet osv.
Något vi alla kan fösöka göra är att försöka vända negativa tankar till positiva tankar. Inte tänka när man slår upp ögonen på morgonen att "usch o fy ännu en dag pust o suck". Utan istället tänka att "å vad glad jag är som får vakna och uppleva ännu en dag".

Ge ett leende till personen du möter på gatan. Var uppmuntrande mot arbetskamraterna. Tycker du att någon är fin i håret, har en fin tröja eller helt enkelt bara verkar lycklig? Säj det då till henne. Det där lilla som faktiskt kan värma så mycket.

Jag är nog sån som person, eller försöker vara iallafall, att jag försöker se lösningar istället för svart. Det är inte hela världen om saker och ting inte går som man tänkt, det leder ingenstans att gå runt och älta och muttra över det. Det är som det är. Gjort är gjort.over and out från positiva jag haha ;)

Februari snart, snälla?!

fler än jag som tycker att januari är den längsta månaden? Har aldrig vart med om att en månad går så jäkla sakta.
Jag längtar till februari. Februari kommer bli en bra månad. Det vet jag!

DesireFrån
H&M

It´s a beautiful winterland.

I somras/höstas, ungefär när dom här korten togs,så föddes det en liten idé i Angelicas och i mitt huvud. Vinter. Balklänning. Vackert.

Idag slog vi slag i saken.
Det var kallt, jävligt kallt. Ni vet sådär kallt så att det gör ont i fingrarna och tårna när man sen börjar tina.
Men hyfsat bra blev det väl iaf ;).

Ta en tjuvkik hos
Angelica vettja!

Flower(mammas fina orkideé)

Skulle kunna fylla hela hemmet med massor av blommor. Högt som lågt.
Å vet ni! På fredag är det tulpanens dag. Jag älskar tulpaner :)

Under konstruktion

Det går inge bra för mej. Därav utseendet. Aja..

Bara lite..


Leka med elden kanske?

Dra åt hellllllveteee vad kallt det är inne! 17,6. SJUTTONKOMMASEX!! Det är inte klokt. 11 grader i sovrummet i morse. ELVA grader!
Nä nån borde se över tätningen vid fönstrena + göra så att vårat sovrumselement fungerar igen. Fryser fryser fryser, hela tiden, dygnet runt. Ute som inne. Påklädd avklädd. Spelar ingen roll.
Nu ska jag dra igång ugnen och öppna luckan. Låt värmen flöda!

Om jag kunde...

...drömma.
Åh vad jag önskar att jag hade ro i kroppen at läsa. Fick ju Twilight-böckerna i julklapp av Darlingmine. MEN jag kan inte hitta ron att slå ner rumpan och sjunka in i dom!
Jag är nog lite av en periodare när det kommer till böcker. Periodvis skulle jag kunna sluka hur många böcker som helst. Andra gånger, som nu, går det bara inte.(ps. trött tjej ska nog gå o lägga sej nu)

3, 2, 1


Tog idag ut min motionstimme på jobbet, åkte hem, lät bilen stå på och sprang in och bytte om.
Sen entrade jag gymmet för första gången 2010. För första gången på gud-vet-när.
En bula i huvudet och en timme senare gick jag därifrån med ett leende på läpparna. Nöjd. Bokade in en tid för lite hjälp med en tränare. Jag behöver ett program, lite struktur så jag kan se hur träningen kommer utvecklas.

Det är alltid så jobbigt i början, när man inte tränat på ett tag. Det är tungt att köra igenom kroppen, och man flåsar som en tok på löpbandet. Men som sagt, jag är nöjd. Det var startskottet ni hörde.