Jo, jag tittade igenom...

...lite bilder. Hittade en radda på mej och min kära vän Fröken Andersson. :P Vissa gör sej bra på foton... andra inte haha :)


Nedräkningen har börjat.Yeah! Om 1 timme och 19 minuter är det dags :D Jag och många andra kommer sitta bänkade, för att se den spännande fortsättnignen på förra säsongens avslut.

Flydde så gott jag kunde.

I flera veckor flydde jag. Jag kämpade och intalade mej att: vill man inte, så blir det inte så. Trodde att jag hade lyckats... nej, jag var nästan helt säker på att jag hade lyckats. Att jag hade undkommit med blotta förskräckelsen. Tänkte att mej kommer du inte åt. Jag försökte verkligen, ville inte.
Men nu har du mej i ett starkt grepp... Du HEMSKA..
..höstförkylning!

Perfection

Då var den här underbara helgen till ända.

Jobb, umgänge, vänner, kärlek, god mat, mys,

En helt perfekt helg med lagom utsvängningar.


Nej men va f**

Äh här har man gått med förhoppnigar om att Grey's börjar imr. Dessa visade sej vara falska. Det börjar inte förrän NÄSTA onsdag! Hmprf!
Dagens i-lands problem big time!

Nu ska jag läsa några sidor, sen är det YOGA!

So what?


Kan ni förstå att det finns folk på det här jordklotet som, än idag, tror att homosexualitet är en sjukdom?! Då undrar jag, på vilket vis är det en sjukdom?
Tror dom människorna då att det går att bota? Jag är inte riktigt med. Att man inte ska få älska vem man vill, även då det råkar vara en av samma kön. Är vi inte lite könsfixerade? Det är väl personen man blir kär i? Inte könet?

Många anser att dom som inte följer normen pappa, mamma, barn är "onormala" och att det måste vara något fel på dom. Detta tror jag beror på okunskap och att man är "rädd" för det som sticker utanför "normen". Normen som samhället har byggt upp.

Nej, sina känslor kan man inte styra över.

Hur känner Du?
Systeryster och Jag

 

 

 

 

Min underbara Angelica har vart i gång med kameran :)

det tackar vi för!


The things we owe


kloka ord


i göra-om-tagen

Mm, har satt ut våra soffor på annons. Nu har jag en ny idé om hur det kommer se ut här hemma :D . M har gett upp, han börjar nog förstå hur jag fungerar :P . Tror att det här blir bra och att jag kommer vara nöjd sen... iaf ett år eller så.
Det är ju det roligaste som finns att byta ut saker hemma, sätta upp nya gardiner, fixa och påta. Och ni ska veta att i mitt huvud händer det desto mer än vad det gör i handling. Jag fungerar nog lite så -tyvärr.Alkohol, den alkoholen.

Är det inte kontisgt att alkoholen ska ha en sådan "central" roll i människans sociala umgänge? Egentligen kan jag, just idag, inte se några som helst positiva egenskaper i den magiska saften. Människor förändras när dom dricker (så säkert även jag), den jäkeln kan ställa till med såna enorma problem, och ärligt talat så mår man väl inte alltid speciellt bra dagen efter.
Nej, jag börjar bli skeptisk till alkohol. Kanske har jag vart det länge, bara ignorerat det. Varför inte bara göra något utan alkohol, och minnas det dagen efter.

Nu låter det som att man måste "supa järnet" varje gång man dricker. Men så är ju sälvklart inte fallet. Men just att det är mer regel än undantag att något alkoholhaltigt ska finnas med i bilden när man ska göra något, om det så bara gäller middag med familjen eller umgänge med vänner. Det är DET som jag är skeptisk till.

Ge mej styrkaJag försöker bestämma mej för huruvida den här helgen har vart bra eller inte -Antar att den har varit det. Med undantag för vissa moments, men det är väl som vanligt då :P
Imorgon är det jobb igen. jag är taggad :/

dunk dunk

Är det inte bra störigt med en granne som poppar musik så att det känns som hela huvudet dunkar! Stööör mej i fredagsmyset...


Freaky friday

Jag saknar sommar o sol o kjol. Värme. Vart tog du vägen? Varför tog jag inte tillvara på dej mer? Vädret utanför fönstret just nu liknar rent ut sagt skit. MEN k´jag ska väl försöka plocka fram nåt positivt av det också.
Kanske åka en sväng till affären, inhandla lite fredagsgott, sätta på sej myskläderna, tända ljus och kolla en bra film eller rent av fortsätta med den jättebraiga boken jag håller på o läser?!Kan inte låta bli att titta på SOMMARbilder!