Jaha..

Då har man lyckats knåpa ihop en ny design...Höhhö, vad tycks? Det är faktiskt roligt att hålla på lite, men vore nog ännu roligare om jag förstod mej på Photoshop. :)
Nu ska jag hoppa i säng, värst vad tiden sprang iväg.. ska ju jobba imr!

Godnatt på er!

Yogamatta + magtränare



Nu ska jag utforska mina julklappar lite närmare :). En dusch och mysa ner sej i soffan på det!

Ett av årets..

konstigaste kort.. haha :) (jag kommer bli flådd för detta haha )




Nyårsplanerna

Hej på er!
Nyårsafton vankas om ett par dagar. Pratade med min kära mor igår, vi ska ju dit på nyår eftersom pappa fyller 50 år på nyårsdagen--> två flugor i en smäll.
Det här med dessert är ju lite roligt. Jag blev lyrisk när vi började prata om att man kan ju göra någon fin liten dessert ist för den klassiska tråkiga tårtan. Så it will be. För vem orkar klämma i sej tårta efter maten? Som för övrigt blir grillbricka, det ska smaka :).
Jag jobbar till två på onsdag. Tänkte sen åka hem och ta en powernap, göra sej i ordning och sen slänga sej iväg till Rällså, där jag antar att mamma kommer flyga omkring som en yr höna med tio saker att göra samtidigt :).
Värsta scenariet vore att mor ringer när jag jobbar och är hysterisk, pannacottan ligger på golvet och glasen har gått i tusen bitar. (det skulle kunna hända haha).
Nu ska jag ge mej ut och leta 50-års present. (i senaste laget så klart)


Då var det över.

Julafton dundrade in med brak. Innan man hunnit blinka så är det över. Var hos mor och far på förmiddagen, jätte trevligt god mat och klappar :). Sen väntade jobbet för mej. Den segaste kvällen i mannaminne. Men det gick det också. Sen blev resten av kvällen lite av en besvikelse. Jag har väl som vanligt för höga förväntningar. Åkte iaf hem och åt en skinksmörgås. Somnade lite på soffan och bäddade sen ner mej i sängen. Trött idag. Måste duscha och ordna mej lite, upp till Marios föräldrar äta, sen iväg och jobba.
Bara en arbetsdag kvar nu. Håll ut!
Tror jag ställer in julen nästa år.

A very, merry christmas!

Karln är ute o letar gran, jag har just stekt klart köttbullarna. Hemmet skiner och julskivan går het. Försöker febrilt hitta julkänslan, men den verkar inte komma i år. Det kanske blir bättre när granen kommer in, då LUKTAR det iaf jul.

Towa och Emil kommer in ikväll, umgås och käka knäck :) .

Såå GOD JUL på er allihopa!

Nu är det jul..



Här i vårt hus. Eller det börjar närma sej iaf. Har jobbat idag. Ska jobba imr. Ska jobba på söndag. Men SEN är jag ledig måndag tisdag, så då blir det till att fixa gran o skinka o köttbullar. Mer än så blir det nog inte i matväg här. Igår fick Mario en Paradisask av jobbet (generöst va?), mmm, inte bra, men himla gott. Jag försöker hålla fingrarna i styr, men så utan att jag märker det så är dom där och helt plötsligt smälter en chokladbit i munnen på mej. Försökte lätta mitt samvete genom att träna efter jobbet idag, klappade mej själv på axeln när jag svettig hoppade in i bilen :). Well, problemet (läs chokladasken) fanns ju dock fortfarande kvar när jag kom hem.. Illa!

Nu ska jag mysa ner mej i soffan. Ska dra mej ur sängen tidigt imr (före tio iaf), så kanske något kan bli uträttat innan jobbet!

3 år

Ja kan inte säja annat än att tiden flyger iväg. Idag firar jag och Mario våran 3års dag! Helt otroligt, känns som vi nyss träffades (okej, numer känner vi varandra utan och innan men för övrigt).
ÄLskar min lilla plutt!
Bjuder på lite bilder från åren :)

Den här bilden skickade Mario till mej på julafton för tre år sen :)






       


 












Tisdag

Ja en helt "vanlig" tisdag. Jag håller på o lagar mat, eller den sköter sej väl själv, har en kyckling i ugnen. Tvättar lite på det, och tänkte även ge mej på att baka. Hittade ett recept på chokladmuffins med chokladbitar i, MUMS!
Har jag en last här i livet så är det choklad, helst med nötter i! Så i en chokladask försvinner alltid trillingnöten först :D .

Vilken är din favorit i chokladlandet?




Ibland så..

..blir man bara sååå lycklig. Är fortfarande i chock tror jag.
Nu är det bara att hoppas, på fredag är domedagen :). Återkommer då med detaljer :)

Då var det dags.

Slut på skola, examen är här :) . Hääärligt. Kan inte riktigt fatta det. Eller jag är lite pirrig, varför? Egentligen är det väl inte något speciellt. Jag är klar med skolan helt enkelt.
Å andra sidan kan jag inte låta bli att vara stolt över mej själv: JAG KLARADE DET!

Godnatt gott folk,
i säng nu så jag är pigg imr, för då ska det FIRAS med klackarna i taket!



Hur gick det här till?

Hur blev klockan helt plötsligt halv tio på kvällen?

Förövrigt så lägger jag nu ner allt vad gardiner heter, det verkar inte vara på min sida. Fan vad sur jag blev när jag glatt hämtade ut paketet från jotex. Äntligen!, tänkte jag, ska tvrummet få en stänk av jul också.
Hrmf, döm av min förvåning när jag öppnar paketet och inte en meter tyg av det jag skulle sy i finns i det! Endast och bara sovrumsgardinerna finner jag. Vänder upp och ner på påsen och stampar förtvivlat i golvet när jag fastslår att det inte finns något tyg däri!
Så, där var min gardinhistoria över, jag ger upp!



Det här duger inte

Hur ska det gå på provet imr? Vet inte vad jag gjort av den här dagen... Den bara försvann. Bär av till Ludvika imr efter en (förhoppningsvis) lyckad skrivning. Aaah jag borde kanske sitta o läsa ist för att sitta här. Aja, får gå som det går helt enkelt.


Bästaste bästa syster:)

Fan

Det sitter en Djävul på min ena axel och en ängel på min andra. Den ena säjer att jag ska åka iväg i träna, den andra, ja, att jag inte ska.. Vet inte vem som säjer vad bara haha .:) .
Men det är dags att putta ner den ena snart isf, träningen börjar halv sju.. åååå!



Jag är inte klok... jag vet ;)

Snöööö

Vilket underbart väder :). Hoppas på att snön som landar kan få ligga kvar.
Helgen, ja helgen. Det vart lite festa i fredags, Storå folkan på det. Riktigt roligt :). I lördags var jag allmänt seg, åkte till Towa och var kvar där till eftermiddan. Kom hem vid fyra med en mage som kurrade så den kunde ha väckt döda.
Blev hemma hela kvällen, satte upp julgardiner i köket o pysslade.
Första advent igår, mysfrukost o tända första ljuset. Inga större utsvängningar.
Sitter nu o läser till provet imr. SISTA provet. Smaka på dom orden. :) .
Åter till det nu'rå!