Fredagen så långt

det har vart dåligt med uppdatering från min sida ser jag.
Har vart en lugn vecka med lite jobb, och kanske desto mer shopping :-o . Har vart till Örebro med Towa, flickan klarade uppskrivningen, är SÅÅÅ GLAD för hennes skull :) .
Jag ahr klippt mej, kort. Det var inte riktigt meningen, men efter katastrofklippningen i onsdags så hade jag inget annat val än att tokringa runt till de flesta frisörerna här i stan igår. fick mej en tid. Tack gode gud för det, som det såg ut ville jag inte gå utanför dörrn! Men nu är jagnöjd, tror jag... det är väl en vanesak skulle jag tro.

Imr blir det utgång med nästan hela gänget. Det ska bli så roligt, ser fram emot det. Någon mer som gör det?! Utom du då Andersson haha :)

Nu ska jag se vad man kan göra med den här fredagskvällen.

Off she goes

Ja då ska jag pallra mej iväg o jobba. Jag är faktiskt nervös. Hur kommer det gå?
I nästa sekund tänker jag att det får gå som det går. Dom kan väl inte förvänta sej att man kan allt efter endast en dag och en kvälls intro?
Såg på internetbanken hur mycket jag kommer få i lön på tisdag, tjihoo säjer jag bara :) Inte dumt inte. Klirr klirr i kassan :)

Uppdaterar ikväll när jagk ommer hem om hur det har gått. :S

Fredagsmys med syster

...Har jag haft ikväll - eller vi har väl umgåtts mest hela dan nästan :). Alltid lika trevligt. Det blev tacopaj + sallad. Let's Dance, chibba, dipp o lite smågodis på det. Tror ni jag är nå mätt nu lr? Men va falingen måste väl få unna sej något i helgen, imr kväll jobbar jag ju.
Tror vi (jag och Towa) skulle kunna prata  dygn i sträck. Bla bla bla bla bla. Allt mellan himmel och jord. Vi pratade så vi missade ett par danser, -Va? är den redan slut?
Vad tyckte ni om att Blondinbella åkte ut då? Jag tippade på det, och se så det blev. Förstår varför, hennes ben ser ihopklistrade ut när hon dansar.
Heja Morgan! :)

Nu ska jag hoppa i säng, kanske kanske kanske att jag kan vakna i relativt bra tid imr ;)Ute                                           Inne
Söndag

Hej på er!
Då var jag hemma från jobbet. Trött. Mamma sa jag har svarta ringar under ögonen---> någon som vet varför man får det?
Ombytt och klar är jag. Inväntar fröken Anderssons samtal sen ska jag iväg o träffa henne :).

Börjar för övrigt bli liiiite nervös inför imorgon. Men det kommer gå bra.


Alltför medveten

Ju mer medveten om min egen kropp som jag blir, desto mer missnöjd blir jag.
När jag för några år sedan vägde ca 15-16 kilo mer än jag gör idag kan jag inte minnas att jag var så missnöjd som idag. Varför är det så? Eller var jag missnöjd då också? Jag kanske bara har förträngt det?
Konstigt är det iaf. Men kanske blir vi aldrig nöjda?

bilder


Sof(f)tHaha :)

Längtan efter sommaren!

Lovely lovely lovely weather :).
Jag ska snart ge mej iväg o jobba. Börjar tro att det är någe fel på mej, jag gick upp halv tolv idag, det gör jag jämt nuförtiden när jag är ledig eller ska jobba kväll. Halv tolv! Det är ju skandal.
Imorgon är jag ledig, då ska här tvättas och städas. Söndag jobbar jag dag.
Å på måndag och tisdag ska jag gå intro på lasarettet :), hoppas att det kommer gå bra och att jag komemr trivas. Jag är ju lite skeptisk.

På tal om någo ehlt annat, har suttit o kollat omkring lite på hm, ellos m.fl. det finns såååå mycket fint! Skulle lätt kunna göra över med en hel lön på bara en halvtimme, men hejda mej, det ska jag absolut inte göra.
Det bli definitivt en tripp till Örebro inom en snar framtid :)


Dessa två hittade jag på
asos.com


HATA SVERIGE!

Fy falingen vad uppretad jag är. Har precis talat med a-kassan om min dagpenning. Den är den lägsta. Jag undrar hur jag ska göra för att den ska höjas, för det första förstår jag inte riktigt vad människan i andra änden säjer. Hon försöker slingra sej från mina frågor.
Jag sa till henne att som det ser ut nu om jag måste stämpla på heltid så kommer jag aldrig klara mej. Nej, jag förstår säjer hon.
Hon säjer att det som gäller för mej just nu är att jobba så mycket som möjligt (nähä det menar du inte). Jag säjer att som arbetsmarknaden ser ut idag så är det inte det lättaste att jobba hur mycket som helst. Hon förstår säjer hon. Jag blir upprörd och säjer jaha då får man väl gå till socialen då. Ja det får du göra säjer hon då. Hejdå säjer jag. Hejdå.

Jätte skönt

Så himla skönt, då är den här arbetshelgen över! Dagarna har gått fort ändå, trots att man inte arbetar ihjäl sej så att säja. Idag har vi städat bort julen på jobbet. Vad tomt och trist det blir när tomtar, dukar, stakar och gran försvinner.
Har sagt att jag städat bort den här hemma också, men så kom jag på att jag har ju adventsstjätnorna kvar i fönstrena, drar mej för att ta bort dom, är ju så mysigt.

Nu ska jag vara ledig i två dagar. Imr fyller Towa år. 18. Så oavsett hur frisk jag är så kan jag iaf inte träna, för jag vill ju inte missa att fira lilla Töffsa :).
På tisdag ska jag till den kära arbetsförmedlingen. Jihooo, det bästa som finns (notera min sarkasm).

Ikväll får det bli en film :)

Kan inte få nog

av Takida. Deras "nya" album är ju sååå suveränt. Tycker även om dom gamla låtarna som gick varma för nått år sen. Tänk att vi var och såg dom i Ludvika för, ja, det måste vara snart 3 år sen.
Då var dom inte så stora än minnsann, iaf inte för resten av svenska folket. Vi här på landsbygden lyssnade väl haha :). Skämtåsido bra är dom iaf!
Jag kan heller inte få nog av Nickelbacks "Gotta be somebody", suverän!

Godnatt på er gott folk. Ska Slänga ihop en gott o blandat skiva nu, sen hoppa i säng!


Vimsig i bollen

Hej allihopa (med överdrivet eeee och iiiii)
Har lördagen vart bra så långt?

Jag är TRÖTT, jätte trött. Samtidigt som jag är rastlös. Dålig kombination. Skulle vilja häva mej iväg och träna, men inser att det inte är den bästa idén med tanke på halsen. Aja, det är ju alltid så, när man inte kan så vill man och vise versa.

Annars då? Funderar i största allmänhet vad falingen man ska ta sej till med? Det liksom kryper i kroppen på mej, som att det är nånting jag vill jätte gärna men kan inte komma på vad det är.
Känner att jag vill bli nånting, typ, ja inte vet jag, rymdastronaut vad som helst. Tror ni det är möjligt? Eller ska man satsa på något mer down to earth så att säja? Eh, som ni märker så är det mycket funderingar och krypningar i kroppen.

Ska köra lite med min magtränare iaf nu,

ha en trevlig kväll :)

Jobbarhelg

Då ska jag snart iväg o jobba. Det ska bli såå roligt!
På mina två lediga dagar som jag haft har jag inte uträttat ett dugg, känns helt okej faktiskt man behöver ju inte göra något hela tiden.
SÅ nu ska jag alltså jobba i helgen. Dag både lördag och söndag, och det är helt okej. Då har man ändå kvällarna hemma.

Ska packa mej iväg nu.

Men ni, vilket härlgt väder vi har idag!

Nyårsafton/50års festGe present till farfar:)
LeoTowaJag och MarioTobias och Josse spexarPresentöppnigMormor och Olle firade 50årig bröllopsdag dagen före nyårsafton:)Dags för efterrätt:)MammsenTolvslagetTowa och Emil


Ja det var nyår det :) Riktigt skoj som sagt var!

Äntligen!

Jaaa äntligen drar träningen igång igen, på måndag startar det :). Då blir det hårdträning och variation på träningen! En sisådär fyra fem pass i veckan ska väl funka :).
Ååå vad jag längtar! Hoppas bara jag hinner bli frisk till dess.

Räst in pis

Ja min kära telefon har valt att lämna mej *snyft*. Den gav bara upp, jag blev arg, det hjälpte inte!
Så nu är jag på jakt efter en ny fån. Blir nog en samsung den här gången :)


Det säjs att det är fredag idag, själv har jag ingen koll alls. Blir helsnurrigt när det är helger mitt i veckorna. Det ska faktiskt bli skönt när det blir vanlig vardag igen. Då måste man ju ta tag i allt vad träning och äta rätt heter! Har blivit lite si och så med det nu under jul och nyår, men va falingen är det nån gång på året man inte ska tänka (allt för mycket) på vad man äter så är det väl ändå då?!

Nyårsafton firades för övrigt in hos far och mor. det var en mycket trevlig tillställning. Åkte därifrån runt ett halv två, mycket mätt och trött. Igår var jag såpass pigg att jag var ut på en promenad, det resulterade i kallt ansitkte och skavsår på höger häl ajaj.

Ska nu försöka slita gitarrerna ur karlarnas händer och tvinga dom se på film :)

(bilder från nyårsafton får bli en annan gång)