So what?


Kan ni förstå att det finns folk på det här jordklotet som, än idag, tror att homosexualitet är en sjukdom?! Då undrar jag, på vilket vis är det en sjukdom?
Tror dom människorna då att det går att bota? Jag är inte riktigt med. Att man inte ska få älska vem man vill, även då det råkar vara en av samma kön. Är vi inte lite könsfixerade? Det är väl personen man blir kär i? Inte könet?

Många anser att dom som inte följer normen pappa, mamma, barn är "onormala" och att det måste vara något fel på dom. Detta tror jag beror på okunskap och att man är "rädd" för det som sticker utanför "normen". Normen som samhället har byggt upp.

Nej, sina känslor kan man inte styra över.

Hur känner Du?




Kommentarer
Postat av: Sara

Det är personen man blir kär i. Man väljer inte den man blir kär i. Man väljer inte heller sina kompisar. Sånt bara sker ändå.

Postat av: Sara

Menade bara att man väljer inte dem man har i sin omgivning, varken den man blir kär i , eller vänner, eller familj. Sånt bara blir. =)

2009-09-20 @ 14:31:21
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Mamma

Precis som du!!

2009-09-20 @ 17:05:35
Postat av: Thompa

Man kanske ska lägga in sig på avvänjning eller nåt:P I sverige får INGEN sticka ut för då e man ju heeeelt vrickad.. Jantelagen delux. Sen e de ju som Sara säger, man väljer inte den man blir kär i. Man kan lixom inte styra över sånt. Helt sjukt att folk blir mördade och misshandlade pågrund av sin sexualitet eller att man sticker ut. Vad har man gjort för att förtjäna det?

2009-09-21 @ 09:47:40
URL: http://thompasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback