Kluvna toppar..

Torsdag = ledig dag.
Har flängt omkring sen nio i morse. Lite tvätt (mycket), lr håller på med sista maskinen nu. Har vart till monica en sväng och druckit cappucino. Ner på stan, tittat lite på kläder. Blev några linnen rikare = några kronor fattigare. Besökt glasbanken och sist hotellet. Nu tror jag allt är kirrat inför helgen...

Kanske man ska försöka få i sej lite lunch. Sen hänga tvätt. Upp till stråssa (lr Sara först). Tänkte bli lite friserad av mor. Mina toppar är mer kluvna än en scizhofrens personlighet.. Så ska väl försöka få nån ändring på det.

Om två veckor åker vi :) . Om två veckor är vi förresten redan där nere vid den här tiden :D . Vi blir borta till den 29:e, det är ju iaf 17 dagar. Inga fel inte :) .
Jag är så oklok. Beställde tatueringstid förra veckan. Ska göra den nästa torsdag, en vecka innan vi åker. Inte så smart kanske.. Läka fort får vi hoppas på. Och massor av solskyddsfaktor!

Mat var det...


A midsummer dream,

Ujujuj, vad tiden springer iväg.. Ska jag vara ärlig så tror jag att jag har missat att det har varit midsommar.... Lr är det bara så att man inte gör så stor grej av det längre? Det känns lite överskattat det där med midsommar, precis som nyår..
Förväntningarna är så många, och det brukar för det mesta bara sluta med blaj av alltihopa!
Så i år planerade vi ingenting.
Vi hamnade hos Monica, Sasa och Emma. Goood mat, lite drinkar och lekar. Blev lite charader och gissa-låt-artist-tävling. Det var riktigt trevligt faktiskt.

Sen har dagarna bara flytit iväg. JObbade söndag eftermiddag. Igår. Och idag. Imr. Fredag.

Och sen är det LÖRDAG! Tjihoo! Då blir det parkis för min del iaf! Nån mer?

Ååå snart bär det av till varmare breddgrader.  "svärmor och svärfar" åkte idag. Och vi är inte långt efter. Två och en halv vecka. Fy tusan vad det ska bli härligt!

Matlagning på schemat nu.


Sweethearts

Suck, sitter här. Har precis pratat med Carro. Saknar dej redan gumman! Och du har inte ens gått på flyget än!
Och Sara är nere i Gbg och svänger. Saknar dej också gumman!
Det känns konstigt.
 

Till en annan del av landet

Ja, då har man gjort den längsta resan i bil jag varit med om. I tisdags kväll for vi norrut. Och vilken resa sen då, det började regna och åska i Riddarhyttan. Och då menar jag verkligen regna, det forsade vatten på vägarna. Usch...
Vi åkte och åkte och åkte. Till slut var vi framme, tror vi anlände till Kalix klockan tio i onsdags förmiddag.
Gjorde inte möe på onsdagen, man var rätt mör i kroppen.
I torsdags var det ju Thoms stora dag. Jag var så dum att jag tod på mej nya högklackade skor, något jag får lida för nu. En stunds väntan i den kyliga norrlandsvinden, som övrigt inte tycks bli varm hur mycket solen än skiner. Sen var det deras tur att på entra deras nya, fria liv.
En del tårar flöt nerför kinderna både här och där. Buhu, vet ju själv vilken känselvåg det var att kliva ut!

Blev fika och presenter till studenten. Sen skulle mamma, pappa och Thom på middag med Thoms klass. Då for vi till vårat vandrarhem igen, och där blev jag och Towa kvar hela kvällen :) . Tobias, Josse, mormor och morfar gav sej ut på upptäcktsfärd i Kalix haha...

Och igår morse gick vi upp vid fem packade i all tysthet ner det sista, sen drog vi iväg vid sex.
Och si det var lika långt hem som dit. Lite meer stopp på hemvägen, Höga kusten bron bl.a.
Hem kom vi vid strx efter sju igår kväll.

Då var det bara att fräscha till sej och åka ner till Sara, en vacker student. Där blev planerna ändrade och jag åkte hem o svida om, sen var det förfest och hotellet. Tyckte det var riktigt skoj :) .

KOm nyss hem från Nora, där det hålls bal ikväll. Ååå vad alla var vackra. Många kort blev det. Väntar på mat nu, sen sjunker jag ner framför tv:n.
Fy tusan vad skönt!


Show

Granntanten bjöd på show igår kväll igen. Hallelulja moment! Hahaa

Gott och blandat

"Välkommen in i  bastun", så borde det stå på våran dörr nu. Dom har ju plastat in alla fönster. Det kommer inte in en gnutta luft. Ett under att man överlever nätterna.

En härlig helg har det varit. I fredags jobbade jag iofs till kvart över sju. Åkte upp till mamma o pappa efter det, där bjöds det på glass och snack om den stundande Kalixresan (phu)..
Åkte hemåt sen, blidde lite äta och sen var jag sällskap till Carro då hon körde folk till Luudvika. Hellegud..
Kom hem framåt nattkröken. Bums i säng.

I lördags vaknade jag med en konstig känsla, kändes som jag hade glömt nå.. Sprang ner i tvättstugan, och si där stog Karlsson uppskriven på tvättid. Suck, var dock bara två tvättar.
Sen drog Mario och ja iväg till Norsviken för lite sol (inget bad brrrRrrRrr). Hemåt framåt eftermiddagen, duscha och göra sej fin. Sen var det iväg på studentfirande. Tiho var en nöjd och glad student.

Orkade inte vara kvar där så länge, åkte upp till Carro ist, och dör jäklar belv jag pigg. Vi satt ute på balkongen, underbart med ljumma sommarnätter! Vi satt därute och pratade till klockan blev halv två tror jag.

Och igår åkte vi och investerade i en kylväska (riktigt snygg). Åkte och handlade lite smått och gott att ha i den. Sen var vi ett redigt gäng som åkte till Kalmarslund och slog oss ner i solen.
Det var rikigt behagligt. Det blåste ju lite och var moln för solen titt som tätt. Blev lite "kärringbad", *blask skvätt* med vatten på armarna. Jag måste vara Sveriges största badkruka.

BLev iaf en heldag på stranden. Vilket både kändes och syntes när man kom hem- satan vad jag var röd. Det såg ut som jag hade bikiniöverdelen på mej fortfarande....

Idag har jag jobbat inte mindre än 10 timmar. Långa dagar blir det. Bara att vänja sej, kommer ju vara så mestadels i sommar.
Skulle jag sätta mej ner och vila nu, skulle jag somna på en gång.
Maten stog iaf på bordet när jag kom hem, mums. Kyckling, ris och currysås hade Han tillagat ;) .

Imr kväll bär det av till Kalix. Men först en date med svängisarna ;)


The most lovely day...

En helt underbar dag har det varit. Önskar alla dagar vore detsamma.

Började dagen med ett besök hos Carro. Vi drog oss ner mot stan, och upptäckte ganska snart att det inte var mycket som hade öppet, nationaldagen till ära.
Vi hamnade iaf på café Flugan som hade öppet. En lätt lunch med efterrätt. Vad sen då?! tänkte vi..
Hmm, Carro som var väldigt sugen på minigolf, tyckte vi kulle åka ner dit o titta. Men fy tusan vad folk det var.
Nä ingen minigolf. Ist letade vi på en filt, parkerade bilen och tog oss till backen nedanför kyrkan. Och där blev vi sittandes i stort sett hela eftermiddagen. Så härligt, bara sitta och njuta av värmen, titta på alla båtar som befann sej på vattnet. Sanna kom in och gjorde oss sällskap lite senare. Vi tänkte ta en glass på café Oscar, men si där var det igenbommat..

Sen åkte jag hem. Älsklingen och jag åkte iväg för att handla. Så vi har grillat lite gött här. Jag gjorde i ordning tzatsiki och andra goda tillbehör.
Men det är såna här dagar som jag längtar till den dagen jag har ett hus, där jag kan springa runt i bikini hela dagarna och bara påta i trädgården och ha det bra! Men så är inte fallet nu.

I morgon väntas mera sol hoppas jag. Funderar på en morgonpromenad, men vet inte riktigt vart man går här i trakterna?!

Till sängs ska jag iaf gå nu :)
Tack för en underbar dag, låt dom bli flera.

                                                         



Sooooool

Solen skiner, det kan knappast bli bättre :)

Galet sexparty

Ja igår var det full fart hela dagen.
Gick upp vid nio, käkade frukost och grejade. Sen drog vi iväg till Rolles och Erikshjälpen. Vi var på jakt efter en byrå. Hittade en riktigt fin på Rolles, men asch inte för våra plånböcker just nu. Åkte ner mot stan, skulle bli minigolfmatch :D . Men vi fastnade dock först på auktion där bredvid Lidl. Där såg en byrå som var himla fin och den skulle vi ha. Men dom var inte i närheten av ute än så vi åkte först och spelade minigolf.
Jag vann inte. Blev en fika i solen utanför Frosths efter det.
Vidare mot "vår" byrå. När det väl var dags att buda, så hade såklart en annan tant bestämt sej för att hon också skulle ha den. Så vi gav oss efter ett tag. Fan! Men roligt var det :) .

Åkte upp till MOnica en stund och satt där i solen, satan vad den tar nu!
Hem och full fart in i duschen. Åkte ner till Carro och vidare till Sara. Där var vi ett glatt tjejgäng som väntade på att the party skulle börja. Och det klämdes och kändes som aldrig förr. Ja herregud, dom bildbevisen är inte för allas ögon haha* .

Blev en sväng till Bistro sen, var dock inte min smak av musik.Roligt hade jag iallafall. Det roligaste var när en kumpan försvann ut med större mage än när hon kom och en annan med en tjockare väska. Jag höll på att skratta på mej. Förstår inte hur det gick till. Men det finns starka bildbevis även på detta :D .

Var hemma och nedstoppad i sängen strax efter ett, och somnade på en gång.

I morse var det dock nån NÖJD människa som väckte mej med ett sms. Fortsatte sova en timme till. Sen var det bara att gå upp och hasa sej iväg för att jobba.

Kom nyss hem från "svärmor" och "svärfar", har avnjutit god mat.
Varför jag sitter här ist för att vara ute i solen vet jag inte. Vet inte vad jag ska hitta på..

Bildbevisen kommer läggas ut inom kort..


Fredagen

Fredag, den efterlämgtade fredag är här. Men var tog dagen vägen? Började jobba vid halv tio i morse, sen har det vart full fart hela dagen. Jag är helt slut, det tar allt för mycket på krafterna att skrika, passa och hålla på hela dagen. Känner att jag inte orkar med det.
Är så glad att det inte är det jag ska göra hela sommaren.

Nu sitter jag här och avnjuter gårdagens chili con carne. Inte så tokigt. Karln har gett sej iväg till en jobbarkompis i Örebro. Det blir mitt ärefyllda uppdrag att hämta honom sen :) . Så vad göra till dess?!
Funderar på en visit hos mor och far, men orka sätta sej i bilen och åka haha..
Men här kan jag väl inte sitta och häcka antar jag.

Imr bliré partaj, rikigt roligt ska det bli att få känna och klämma haha :D . Men det blir relatibt lugnt för min del. JObba på söndag kvart i elva. helleguud..

Nehe, fräscha till sej lite och ge sej iväg kanske...