Fredagsmys

Har tänt lite ljus och satt upp nya gardinerna :), blev även några ljuslyktor rikare idag. Nora är en farlig stad :)


























Cult-träsket

Där har jag nu hamnat, jag kan meddela er att det är min vän Andersson som har introducerat mej.
Vi var som sagt till Nora idag, där besökte vi Två små gummor. Å det fanns så mycket fint! -Mycket fint!






Det här var vad jag fick med mej hem, skulle kunna blivit hur mycket som helst, men jag hejdade mej :)

Godmorgon Fredag

Vilken underbar dag. Hoppas den fortsätter så!
Sitter nu o väntar på Towa som står i duschen, lite frukost på det.
Sen skjutsa henne till praktiken, jag tänkte ta en sväng förbi solariet (har inte fått sola på över 5 månader pga medikation). Efter det är det bara att svänga sej hem, hoppa in i duschen för att sen åka o hämta fröken Andersson. Det blir en tripp till Nora idag, födelsedagspresent ska inhandlas för Carros del.

Jag sitter o tittar på Vakna med the Voice! Njaa, inget för mej tror jag, bara en massa blaj.





Därför tar Towa

aldrig den yttersta påsen på godishyllan : den kan vara öppen. Denna enda gång tar hon trots allt den yttersta, när hon kommer hit upptäcks det att den är öppen haha :)



Min kära syster

anländer snart till Hyttevägen... hoppas jag. hennes och min tidsuppfattning är inte alltid densamma :)






Plötsligt händer det

Vilken UNDERBAR dag det är idag! Den började kanske inte som den bästa, jag har verkligen världens sämsta morgonhumör. Jag vill inte ha det men det bara blir så.
Det blev kanske inte bättre av att jag öppnar lönespecifikationen och ser att jag har fått betalt för 36 timmar, börjar räkna (tur jag skrivit upp när jag jobbat) och ser att jag förra månaden jobbade 84 timmar!
Men det gick ju att lösa, så nu blir det en extra utbetalning :).

För en stund sen ringde telefonen, jag blir erbjuden ett vik fram till 26 april! hur underbart är inte det?! 80% i två månader, med start den 2 mars. Ja, behöver jag ens säja att jag är LYCKLIG?! :)

Som sagt underbart väder, ska ge mej ut på stan om en stund. Te hos Anki först har jag hört ryktas om :), sen blir det bokrea för hela slanten. Kanske kan man hitta någon bra bok att gräva ner sej i!

Hoppas ni har en underbar dag!

...







Våren på ingång?

Idag kändes det som en såndär underbar förvår dag haha :)
Jag o M tog oss till Frosths och åt frukost där. Inhandlade sen en bukett tulpaner och åkte upp till farmor. Hon låg där och snarkade, märkte nog inte att vi var där. Det kändes konstigt, såg inte ut som att det var hon som låg där, svullen i ansiktet och rörde oroligt på vänstra handen och benet.
Jag stog där o strök lite på handen och pannan på henne. Å så brast det för mej. "Det ser inte alls ut som farmor" sa jag till Mario.
En tripp dit imorgon också kanske o se om det är någon förändring.

Vi tog en sväng till Erikshjälpen efter det, där jag inhandlade en kaffeservis, 18 delar. Jättefin! Bild kommer imorgon eller så.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var och tränade på kvällskvisten.
O nu sitter jag här, ska hoppa i säng snart.

I morgon åker förresten Mario till Borås. Kommer hem på söndag.

Tear it up again


Farmor



Ja lilla farmor. Hon blev inskickad till lasarettet igår, var inte vid medvetandet. Där konstaterades att hon har en stor blödning i vänstra hjärnhalvan. Detta i sin tur leder i värsta fall till högersidig förlamning och svårigheter med talet.
Hon ligger där och är fortfarande inte riktigt vid medvetandet.
Vad som händer visar sej de här två första dygnen. uppstår det ett tryck i hjärnan blir det nog så att hon skickas till Uppsala för operation.
Själv har jag inte vart och hälsat på henne än, ska göra det imr, har jobbat ikväll.
Farmor är ju alltid farmor. Även fast vi inte träffas en gång i veckan så ska hon bara finnas där! När något sånt här händer får man sej en tankeställare och en påhälsning av det dåliga samvetet. Jag borde hälsa på oftare. Varför gjorde jag inte det?
Tänk så kommer hon aldrig mer plocka fram kakor och bullar och sätta på kaffet så fort hon ser att man svänger in på gården. Inte sitta där och flina och smygtitta på en.
Jag önskar att man kunde gå tillbaka i tiden och göra om vissa saker. Eller är jag bara självisk när jag tänker så?



Vad har hänt med Anna Skipper

Haha har just kollat på du är vad du äter. Men jag undrar, vad har hänt med Anna Skipper? Hon svär o gormar.
"Jävlar (eller fan) vad fet du är" och ett klipp ur nästa veckas program "jävlar vad tung du är".
Hon är en sån där människa som inte passar med svordomar. Roligt låter det iaf.

Godnatt kära vänner. Nu ska jag ta o hoppa i säng. Det väntar lite nytt imr :)

Tok








Vad gör man inte för att roa sej en fredagskväll?!

Läskigt?!

det är något skumt. Det är en låt som förföljer mej. Pokerface med Lady Gaga.
När jag satte på radion spelades den. Åå bra låt tänkte jag första gången. Sätter mej i bilen andra gången, sätter på radion, vilken låt spelas om inte: Pokerface. Ooo så intressant tänkte jag.
Sätter på radion en tredje gång (annan dag ska påpekas), vad kommer på radion en halv minut efter jag satte på. ja ni gissar rätt, Lady Gagas POKERFACE. Jag börjar skratta hysteriskt och undrar vad det är frågan om.
Berättar om detta fenomen för min vän Andersson.
Dagen efter (tror jag) hämtar jag upp Andersson innan träning. Vad spelas på radion om inte Pokerface. Carro och jag kollar på varandra, jag utbrister det är inte sant! Vad vill den här låten mej?
Idag ska jag åka o träna, hoppar in i bilen åker iväg sätter på radion och döm av min förvåning när jag hör Pokerface! Dock bara en kort snutt, men den var där!

Jag vet inte vad jag ska dra för slutsats av det?! Konstigt sa räven. Förhoppningsvis är det en ny låt imr när jag sätter på radion, jag börjar nämligen tröttna på det där Pokerfacet. Haha :)

....


Tvättdag

Ledig dag blir lika med tvättdag. Min favoritsysselsättning. Eller inte. Det är sånt där tråkigt måste. Det börjar tryta i strumplådan.
När jag ändå är igång kanske jag ska städa på också. Roligare än så blir väl inte den här dagen.
Träning ikväll. Sen är det säsongspremiär för Grey's Anatomy :)

Imr ska jag till Örebro med mammi en sväng. Det ser jag fram emot. Hoppas jag åker därifrån lycklig! Ska hämta min telefon då också. Äntligen, har vart utan den sen första januari.



Ny design!

Vad jag är nöjd! Och det har jag Ann-Louise att tacka för! Tack tack tack :)
Känns uppiggande med rosa och blommor :) Nu när vi går mot vår.

Så tack igen Ann-Louise, det här gjorde du superbra! (kan nog säja tack hur många gånger som helst haha)

One tree hill och Gossip Girl

Har jag spenderat delar av söndagskvällen med. Ena ögat på datorn det andra på tv:n. Det är inte bra med bärbar på så vis, man kan ju ha den med överallt och då gärna i soffan.
Jag kom i från OTH för några säsonger sen.  Men har börjat kolla igen, vet inte än vad jag tycker. Bra antar jag.
Gossip Girl, mm I love it! Vet inte vad det är som jag fastnar för, allt.

Annars så börjar ju min serie #1 på onsdag : GREY'S ANATOMY.








Rosor är röda



Dessa fick jag av min älskling på allahjärtansdag

Bra skit


Alla Hjärtans Dag

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag då? Oavsett singel eller förhållande. Även fast man är singel kan man ju "fira" dagen. Varför inte bjuda vännerna eller familjen på alla hjärtans dag fika eller överraska med ett oväntat besök och en kram?! :) Själv vet jag inte vad jag/vi ska göra av dagen, men mysig ska den var iaf :)



Helge Fossmo


Sitter o kikar på Knutby - vägen hem. Har aldrig riktigt förstått hur hela den där karusellen gick. Vem sköt vem och varför?
Kommer iaf ihåg när det hade hänt. Satt i bilen påväg till Örebro för att ta ut min tandställning.
Vad konstigt att man kommer ihåg precis vad man gjorde i vissa situationer.
Liksom att man ibland kan komma ihåg saker som man inte ens visste att man visste när man känner en speciell doft, hör något som påminner om något. Då kan det slå ner som en blixt från himlen "ja just ja".

Vart var jag? Knutby ja. Verkar skumt alltihopa. Har ni några speciella minnen? t.ex. vad gjorde du när du fick höra om 11:e september?

Nä nu börjar det igen..

Snuvigt värre

Lördag igen. Jag är snorig o hängig. Försöker kurera o lindra med alvedon o mycket vatten, går väl sådär. Känner mej lite bättre iaf och tror inte jag har nån feber.
Ikväll blir det ju liiite fest, Sara har anlänt till stan :).

Nu ska vi iväg o käka, sen är det bara hem o börja snygga till sej. så gott det går. Jag tycker förresten inte om kort hår :(


Bitterf.....

Finns det gott om här i världen.
Slängde mej upp i morse, fräscha till mej och kastade med iväg till lasarettet där jag skulle vara 5 över 9. Jag var sen och stressad, fanns inte en enda parkeringsplats ledig. Men jag hittade en (trodde jag), ställde mej där, längst ut, tänkte att det är kanske lite trångt för de som ska förbi men nog går det.
Hann gå ca 20 meter sen är det nån som hänger sej på tutan (tuuuuuuuuuuuuuuut), jag vänder mej om lyfter frågande på händerna. Människan kör fram till mej, öppnar dörren och höjjar att där kan jag för falingen inte stå, jag måste väl förstå att folk inte kommer att komma ut.
Å vad det kokade i mej: jag har inget emot att bli tillsagd så länge man blir det på ett trevligt sätt. Men jag såg ju redan innan hon hade öppnat bildörren att hornen hade växt ut i pannan på henne.
Då sa jag med en trevlig ton ( så trevligt det gick iaf) att "visst, då är det bara jag flyttar på mej, inga problem."
Värre än så är det ju faktiskt inte, vad trodde hon? Att jag skulle låta bli att flytta på mej? Skälla på henne? Att jag ställde mej där bara för att jävlas?
Väl inne på VC skulle jag betala, med andan i halsen sätter jag i kortet i kortläsaren. "Köp godkänt" står det så jag är påväg att ta ur kortet. "NEJ nej, så kan du inte göra, då avbryts det", Säjer hon i kassan med en inte allt för trevlig ton. Aphu! Ingen bra start på dagen kan jag väl säja. Hade iaf en trevlig barnmorska ska säjas:).

Nåja. Nu är jag ledig fredag, lördag, söndag :)
Vad som hittas på återstår att se, är väldigt sugen att åka på loppis imr o fynda lite haha :)