Vilken miss

Lunchen har avnjutits, "svärmors" goda mat. Dammsugaren har gjort sitt för idag, tvätten är i maskinen. Samtal till försäkringskassan har gjorts (dom hade visst "missat" att betala ut sjukpenning till mej), nu ska jag möta upp C, hämta ut paket (sofföverdragen + gardiner). sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)

Jag njuter ♥

sugen?

Imr drar träningen igång. Någon mer som är sugen?

Och på tisdag ska jag börja på Yoga, DET ska bli roligt! Kommer bli en varierande träningshöst. Attack, yoga, aerobic, core, styrka :) kanske något step-pass.

Ja jag vet, dom flesta håller säkert igång och tränar mest hela året. Men jag är lite av en periodare, brukar oftast bli uppehåll under sommaren. :)

Nu ska jag krypa ner i sängen. Ska njuta ordentligt av den lediga dagen imr.

Gudmor

Ja numera kan jag titulera mej gudmor :) . Var på dop tidigare idag.
John Gustaf Casper
.















Rätt nöjd liten kille :) Han var så snäll under hela ceremonin.

Min syster

Kan vara bland det roligaste som går i ett par skor. Allt som oftast när vi pratar i telefon eller träffas så slutar det med att vi spårar ur och hamnar på spår där ingen annan gått. Man sitter nästan dubbelvikt och kippar efter andan likt en fisk på jakt efter vatten (?!) Jag har underhållt mej med att läsa hennes blogg som för det mesta bjuder på något underhållande inlägg som gör att jag sitter här hemma och skrattar för mej själv.
Kan vara för att jag verkligen kan höra henne tala och se henne gestikulera medan jag läser :P 

Här har ni ett smakprov --->
Towis



(sorry towa, meen så går det när man inte ställer upp på bild :P )

Grått? Vitt?

.Sitter och kollar på den andra soffan. Har lagt över ett stort vitt överkast. Bara för att se hur det skulle bli med vita soffor. Men jag kan inte riktigt bestämma mej för vad jag tycker. Visst är det jäkligt fräscht och snyggt med vitt.
MEN väldigt opraktiskt. Blir det inte väldigt grådassigt och skitigt efter ett tag? Tänker om man sätter sej i den med en mörk tvätt på jeansen till exempel, färgar det inte av sej då?

aja, har iaf klickat hem vita överdrag :) Är riktigt trött på våra gråa.



Vad tycker ni?

Godnatt


Still crazy

ztv just nu. Helgen är över.

Det kryper i kroppen på mej. Det känns inte bra. wtf ska man göra?

Ger upp.

Äh nu ger jag upp den här dagen. nya tag imr, berget av disk som jag hade diskat undan har av någon konstig anledning växt igen. Men det får vänta till imorgon som sagt. Nu är jag trött i kroppen. Huvudet känns också nertyngt. Hmm...

Sov gott vänner. ♥


fläckfria bullar.. eller hur var det?

Jobbat. Sen har här lagats mat, bakats bullar och sockerkaka.
jag har yrt runt här med en dammtrasa i näven:
fläckfritt. Nu är det dammsugarn som ska få sej en svängom, slutligen ska väl golvmoppen få svepa över golven.
Sånt där vardagskrafs som är SÅ nödvändigt ibland. Helst skulle jag behöva springa 2 mil också .., men jag får väl spara det till en annan dag. Suck.

Smörstekta kantareller


Fotodags..

..Med Sara var det idag :) Ta en tjuvkik här.



Perfekt avslutning..

..på en annars inte så bra söndag.

När vi kom in för kvällen på jobbet, så har en arbetskompis (som har ledig helg) vart där och lämnat nästan två  liter kantareller till mej :) Ååå vad glad jag blev!


Väl hemma så har M tänt ljus, lagat mat och håller på att grädda våfflor.

Så min söndag fick ett fint avslut iaf, nu ska vi mysa i soffan!

Katastrof.

Tanken slog mej just: jag har inte ens hunnit använda alla somriga klänningar. Vad hände? Vart tog sommaren vägen?  Nu är det  försent. MÅSTE åka till varmare breddgrader!


Himmelskt.

Visst är det väl så. Har vart på 25-års kalas efter jobbet. Trevligt och jag tror att presenten vart uppskattad! Väl hemma så har jag avnjutit rostbiff med gott tillbehör. M är hos en vän.
På tv:n är det mest bara skräp, så jag tackar nog för mej snart och kryper ner i  sängen. Sängen som har fått en sänghimmel ;)



Godnatt ♥

Fyndade

Var till Örebro med syster idag. Flickan shoppade loss. Mycket fint. Själv höll jag hårt i pengarna. Spar dom till ett annat tillfälle. Det enda jag hade tänkt köpa var ett gratulationskort. Vad tror ni hände?
Towa parkerar mej hemma efter Örebrotrippen. utbrister jag en hel radda inte så fina ord. Jo, jag glömde köpa kort. Mitt minne är inte vad det en gång varit. Eller är jag kanske bara disträ? Tröttsamt är det iaf. På sista tiden har det svikit mej mer än en gång.
Eller så var Jag kanske så uppslukad av mitt fyndköp(jo jag spenderade väl liiite då), att kortet inte längre kändes så viktigt? Nej, jag är nog bara väldigt disträ.


bra-för-magen-bröd.

Jodå, när jag kom hem från jobbet fick jag ett ryck. Satte igång en maskin med tvätt, ställde mej sen och gjorde deg till matbröd.
Ooops, jag skulle halvera receptet tänkte jag. Jo men det gjorde jag ju, med vätskan och mjölet iaf. Hällde dock i full dos av solrosfrön, krossade linfrön och sesamfrön.
SÅ jag har nog gjort ett hejdundrandes bra-för-magen-bröd.
Valde att ha i endast grahamsmjöl och rågmjöl, inget vetemjöl (så när som på en deciliter).
Har sen gjort en himmelskt god linssoppa. Som till och med gick hem hos M.

Nu funderar jag starkt på om jag ska köra igång träningshösten -09?

Lugg



Har klippt luggen. Hiss eller diss? :P

GRATTIS



Grattis Storebror på 25årsdagen!

Tisdag.

Jag sov alldeles för länge idag. Nu funderar jag på hur jag bäst ska lägga upp dagen fram till jag ska iväg o jobba. Ska hinna med ett besök hos C, duscha o plocka lite här hemma. Äta lunch.
Kvällsjobb igen. den andra av fyra kvällar den här veckan :S.


Höst.


Natugglan talar.

Jag har så himla svårt för att slita mej. Resa på mej och gå till sängen, det är nästan omöjligt, klockan kan bli närmare två innan jag slår igen mina blå. (inte om jag ska upp o jobba tidigt då förstås).

Jag hittade förresten en inspirerande
blogg idag, känner mej mer motiverad än någonsin att dra igång med träningen igen. Det har liksom vart stiltje sen april. Usch. Känner hur kroppen ropar :MOTION, TRÄNA MEJ! haha :)
Så det är dags nu.

Måndag

Idag börjar jag på mitt 75% schema. Detta innebär att jag kommer jobba 3 av 4 helger i augusti. Det i sin tur betyder att jag kommer få stressa till brors 25års firande på lördag. Jag kommer missa årets sista parkfest (som brukar vara den roligaste), jag kommer behöva ta ledigt för att gå på Kräftfesten.
Jaa ibland är det så roligt att vara vikarie. Man har ju så gott om semesterdagar, och andra förmåner. (läs: inte).
Jag tror iaf att jag ska ta lite obetald semester i september och åka så långt härifrån som det bara går.

Frustration. Måndagsfrustration.

Tips mottages

Jo jag sitter här o funderar lite.. Vad har man på sej på en kräftskiva? Har noll inspiration + att det känns som min garderob är världens tråkigaste just nu :S


Vad är det här?

Hittade det här otäcka djuret ute i trapphuset. Två stycken finns det. Vad kan det vara tro? (Bry er inte om dom skitiga listerna haha)

Dagens i-landsproblem

Att sitta här känns nästan olagligt. Måste ut ut ut. Det lockar mej inte att slå ner rumpan på gräset här utanför. Fabriken är i full gång, och tyvärr är det så när man bor på ett industriområde, att truckar, lastbilar mm passerar en aningens för nära inpå för att jag ska känna mej bekväm att ligga i bikini.

Nu låter det som vi bor mitt i en fabrik, men riktigt så är det ju inte. Kollar man åt andra hållet, ignorerar det faktum att fabrikens maskiner molar och låter mest hela tiden, så skulle jag nästan påstå att det är fint här. Som sagt se åt det andra hållet.
Suck. Vi måste nog flytta.

Men nu var det inte det som var dagens i-lands problem, utan vart ska jag ta vägen? Sola? Hjälp! Någon?

Spontankväll

Drink,  ljummen augustikväll,  mys,  ljus,  prat,  C,  F  och  J,  Bistro.

Rudolf


År och dagar sen!

Är hemma hos mamma o pappa. Hittade massa bilder från studenten och därruntomkring :)

Håll till godo!



Det här tror jag är i början av trean. Hehe, ja vad säjer man..







 

 



Ja lite smått o gott. :)


Visst är det så!?

Att även Augusti räknas som en sommarmånad? Säj att det är så. För jag vill inte att den ska vara över, inte än. Inte utan att känslan av att den börjat, inte ens har hunnit infinnna sej.

Nästa sekund kan jag sitta och drömma mej bort till hösten. Mysiga stickade tröjor, tända ljus, mörker, alla härliga färger och dofter. Mmm..

Men NEJ! NU är det sommar, låt så vara! Njut.