Brachiosaurus

Haft finbesök, Leo kom och gästade. Stoor pojke nu, måste ju växa så det knakar. Tobias o Josse var såklart också här. Så även mor, far, Thom och Towa. Och icke att förglömma, lille Wille. Söt bebis som kissade på vårt golv :/.

Nu ni, nu börjar dom komma.. Dinosaurierna i magen, bara bebisar än så länge.. men jag gissar på att om en sisådär 10 timmar så har dom vuxit sej stora. Övergödda kommer dom vara :S. Likt en tyrranosaurus Rex kommer dom klampa omkring därinne och ställa till med oreda..

Packandet är klart sånär som på lite plock jag måste ha när vi går upp och gör oss i ordning. Klarade mej ganska bra faktiskt, 16 kilo :) . Lite skor fick hamna i handbagaget..

Jag ska försöka få lite sömn nu, men känner dessvärre att det nog inte kommer bli mycket av den varan.

Hasta la vista amigos :)

Min svaga sida..

Det är mycket nu.. Har jobbat idag. Skulle jobbat till tio i fyra.. Men snällt folk som det finns så fick jag åka hemåt redan strax efter två :) . Var in o handlade lite, tränat har jag också gjort. Hemma väntade en stor disk på mej. Nu ska jag hoppa in i duscen, får främmat vid sextiden.

Och så var det det här med packning, alltså det är nog inte min starka sida.. Tror att jag packat för mycket :S . Men så vill man ju inte stå där sen och tänka "om jag bara hade tagit med mej det eller det".
Det är ett jävla skit att det bara får väga 20 kg.

Återkommer senare kanske, men skulle tro att det blir säng tidigt. Ska upp vid fyra imr bitti..

Så om vi inte hörs: Ha det super gött här hemma! Nu ska jag sola o bada i tre veckor ;)


Tre dagar kvar..

.. för på fredag drar vi :)  . Jag har inte börjat packa än. Ska nog ta tag i det nu innan jag ska iväg o jobba. Känns som jag inte kommer hinna med allt, eftersom man måste tjäna pengar mitt uppe i allt också ;) .

Imr är det tänkt med en lite samling av svängis här.. Kommer ni ihåg? Vi får la se hur det blir. Roligt är det iaf att jag hinner träffa Sara, kom hem igår ist för på fredag :D tjihoo. Har inte träffat henne sen midsommar.
På torsdag kommer mamma, pappa, Towa och Thom in ( hinner även träffa Thom som kom hem igår han också ). Tobias, Josse och Knodden kommer också. Mmm, det är mycket nu..

Göra lite nytta nu innan jag ska arbeta ihjäl mej (kommer nog inte hända)..


Tillskott..

..hos familjen Karlsson.





Så Isor är numera en stolt storebror.. Lr?!



Ser mest skeptiskt på lillkillen :)

Farbror doktorn

Jag är sååå trött! Fy falingen! En tant på jobbet tyckte att jag skulle knacka på hos farbror doktorn det första jag gör på måndag morgon och ta reda på varför jag är så himla trött :) Så sööt.
Jobba kväll imr. Det innebär alltså att jag inte behöver lägga mej innan det är mörkt för att vara pigg imr :D.

Men int vet ja va d blir ikväll. Ska nog vila en stund på det, s.k. stödvila. En sväng till gymmet sen kanske..
Mmm, snurrig i bollen..

:*

Hörrni!

Hjälp! Någon mer som är flygrädd? Har ni några bra tips isf?! Ska ut o flyga nästa fredag, och jag har redan börjat få dinousarier i magen :S .
Positiva tankar nu Therese. Äääh, det är starten som är värst. Har hört att man blir lite dimmig av åksjuketabletter, nån som provat?

Förövrigt så är jag ledig idag. Syster kommer in snart. Tja vad vi ska hitta på :) .


Älskade



All this time
All this time with you
Really loved you

And you're not coming back
I got a reason to cry



Kommer bli ett stort tomrum utan dej Wilma :'(







Regnet öser ner!

Då ska man iväg o jobba snart. Känns sådär..
Har vart iväg o fixat nytt pass här på förmiddan. Kommer inom fem arbetsdagar. Nästa torsdag drar vi :) Jihoooo!
Innan dess ska det jobbas en del. Ledig onsdag o torsdag den här veckan. Men sen är det inte nå ledigt, gör min sista dag nästa torsdag. Det blir lite tokigt när man går över på annat schema efter att ha jobbat helg :S .

Pissväder! Fast det känns iofs inte lika tungt att jobba då..

Jag kan inte säja annat...

..än ojojoj! Vilken helg det blev höörni! :) . Iofs är det bara lördagskväll fortfarande. Så kan väl säja som så ist då, vilken fredagskväll det blev! Hade tänkt att göra ingenting, det ändrades snabbt. Bestämde mej för att bli med till Nora. Det blev Björn Rosentröm, grogg och en massa skratt :) Aaa skit KUL :D .
Har dessvärre mått som man förtjänar idag, fy falingen..

Lite bilder kommer inom kort ;)

Puss på're

Det här..

..hamnde förresten i våra ägor idag. Sex av varje, assietter, skålar och skedar :)



Fint va?

Tjolahopp

Det blev iaf en bra kväll till slut :) . Ringde mamma o frågade om inte hon och pappa kunde komma in, spela minigolf eller nå. Jovisst skulle dom det, fast inte minigolf.
Slängde mej iväg och tränade en snabbis, hann ducsha innan dom kom. Sen begav vi oss till Café Oscar, det är ju Motorträff i Oscars parken varje torsdagskväll. Så vi satt där tog en glass och njöt. En liten sväng på strandpromenaden sen.
Så nu har jag precis kommit hem :) .

Det verkar som att jag ska ut o resa :) Hoppas hoppas hoppas!


Tungt.

Hemkommen från jobbet. Tung dag. Usch.
Känns som att jag inte kommer orka resa mej från den här stolen något mer idag. Vad gör man?
Allt känns uppochner. Eller så är det bara jag haha :) .
Nej man kanske ska rycka upp sej?


Tänk om...

...det kanske blir som så att det blir så :) ! Det är mycket möjligt..

Har jobbat även idag. Var förbi far på jobbet en sväng innan jag åkte hem. Han är stressad den mannen. Kom hem och satte mej i solen en stund, men utan någon vind överhuvudtaget så blev det väldigt varmt!
Funderar på vad jag ska laga till för mat?! kanske ska strunta i det, åker iväg o tränar ist... Men måste iofs ha matlåda imr, hmm.. Dagens i-lands problem ;) .



Är sugen på gubbar med glass :)


Nyinvigning

Ja som ni ser har jag fått ny design på bloggen :) Tack Mimmi! Är jätte nöjd!!
Eftermiddan och kvällen har flytit bort.. Utan att jag har gjort något vettigt ;).. Tänkte slå mej ner i soffan enstund och kolla på Big shots, karlarnas Sex and the city ;)
Sen blir det rakt i sängen. Ögonen står i kors på mej snart..




Gej mej, NU!

Dagen har bestått av jobb, jag tröttare än vanligt.
Somnade inte förrän sent i natt. Jag och älskling låg o pratade. Vill resa dit ner NU! Helst igår. Men det kommer inte bli något av det för min del i år :( .
Sa till M att han kan åka utan mej, när han har semester. Får se hur han gör..

Tillbaka till maten, har gjort kyckling-pastasallad :)