Kortkort a´la Posh

Ja, nu är jag i ny-frisyr-tankar. Jag dras till Victoria beckhams nya kortkorta frisyr, hur snyggt som helst! Jag har ju haft riktigt kort en gång i tiden (högstadiet) funderar på om det är något att satsa på igen. Vad tror ni?




Det tål att tänkas på. Någon slags förändring får det bli iaf :)




Jo jag gillar't

Då har jag vart lite duktig idag, gick upp tidigt, satte på en maskin med tvätt, åt frukost och satte mej och pluggade. Och nu är jag klar med uppgifterna till imr.
Ska på studiebesök på eftermiddan, på USÖ. Sen är det bara hem byta om och iväg o träna.

Nu är det höst på riktigt. Jag tycker nog om det..
Längtar till fredag! Göteborg och Ullared :D.

Isn't it lovely

Vilka härliga dagar det är!
Igår tog älskling o jag en promenad på stan och uträttade lite ärenden. Har ingen kamera de kommande två veckorna :(. Men så kommer den tillbaka frisk och redo för nya äventyr.

Idag då, har vart på studiebesök på SOS-alarm i Örebro. Så nu vet jag hur det fungerar där och vad dom har för sej. om ni undrar något menar jag haha :).
Sen var det hem o laga ihop lite lunch, var vrålhungrig. Mitt i storkoket lyckades jag ha sönder en nagel, så nu är det en stor spricka i den attans!
 Lagom klar med det kom mamma o Towa på besök. Di fick smaka lite på mitt hopkok.
Vad har jag hunnit med mer då?! Avhandlat säsong tre av Bevvan, vart o tränat dubbelpass. Hem o gjorde lite bönsallad. Ph kom på besök, så jag har ännu inte hunnit hoppa in i duschen... kanske är dags att ta tag i det?

Imr SKA jag plugga, det bara är så, om jag så ska binda fast mej själv i stolen och tvångshålla pennan så ska det bli en massa gjort!


Härliga höst!

Ja vore alla höstdagar som den här har vart, så varsågod då är det bara hösten fortsätter! Helt underbart.
Vart en liten promenad med Sara och Carro idag. Sen klädde vi om till träningskläder och gick bort till Sandströms för body pump, och vad står det på dörren då om inte " styrkepass inställt idag pga sjukdom".
deppad blev man då, har sett fram emot det hela helgen, men men.

I fredags blev det kalas för Ica som fyllt år. En utgång på det.
Seg dag igår, hade ryggläge i soffan mest hela dagen. Blev film på kvällen med älsklingen, Iron man. Ganska bra film faktiskt :).

Ja och så var det plötsligt söndag.






Wow..

..funderar på att lägga ner det här. Skriver för intet.


Lille Leo

"Vi är från Forshaga...

...ååå vi är tookiga sooom faan".. Tänk er det på HÖG ljudnivå tjatandes i flera mil. Haha det var vad vi fick sitta o pinas med på bussresan hem från Stockholm. Man blev lite skadad efter den resan.
När vi klev av bussen i Örebro och gick till vänthallen vid tågstationen hade jag lust att skrika "Vi är från Linde åå vi är tookiga soom faan" när vi klev in där.. Var ju så himla tyst.

Om man ska det från början då, åkte buss i fredags från Örebro. Folk från Värmland var redan på bussen och igång. /Om det blir någon mer bussresan ska jag första ringa och höra vart den går ifrån).
Men iaf så tyckte man j uatt et var ju skoj folk kom i stämning inför resan..
Väl på båten så korkade även vi upp. Grabbarna i en hytt o vi i den andra. Mat intogs runt niosnåret. Tillbaks till hytten, sen på med dansskorna. Har aldrig haft så ont i fötterna av dansande förut! Dans nonstop i 2-3 timmar för min del, sen gav jag upp strax efter tre! Andersson, Söderström och två tredjedelar av killarna fortsatte dock svänga sina lurviga till morgonkvisten.
Vaknade realtivt i tid igår, vi hann ju iaf få i oss lite av det som återstod av frukostbuffén haha :). Lite dävna var i nog.
Sen roade vi oss med att shoppa lite i tax-freen, stå ute på däck och kolla på alla mysiga skärgårdsöar,m och spela på enarmade banditer och skattkistor. Hade turen med mej och vann några kronor här och där.

Sen kom vi till den där fruktansvärda bussresan hem. Trodde inte vi skulle överleva. Började med att Carro o jag fick ett bråkandes medelålders par bakom oss, som kallade varandra såna fula ord att jag inte ens vill säja en del av det. "Du är så jävla B" hhaahaha :).
Vi hade god lust att kliva av i Arboga och fixa skjuts därifrån. Tokiga jäkla värmlänningar!

En rolig resa var det iaf! Trött idag, men det kan jag ta!






Vätskepaus i Kungsör på ditvägen    


                                    
Vi är från Linde o vi är toookiga som faan haha :)



Dagen efter, så vackert ;)

             

BB

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3283548.ab

Läste på aftonbladet nu om "Jordens undergång". Jag har alltid hata att tänka eller prata om saker som har med just detta att göra. Jag blir lite rädd. Så går man in på aftonbladet och får se att några forskare vill återskapa BigBang.
Har dom frågat jordens befolkning om detta är okej. "Är det okej om vi återskapar en BigBang som kanske kan pränga hela jorden i småbitar? Det gör väl inget."

Varför leka med såna grejer?
Och det är klart dom själva säger att det inte är nån fara, dom vill ju genomföra exprimentet. Ställer mej då frågan varför andra forskare har protesterat mot detta om det inte är nån fara?

Vart är vi påväg?

Att så lite kan göra så mycket

Jag har lite problem att skriva... Har vart iväg och fixat naglarna idag, blev så fint så fint. Är hur nöjd som helst, att lite naglar kan göra så mycket för hela händerna :). Kan inte sluta titta på dom!
Fick hoppa in o jobba extra några timmar i morse, så är trött som en gnu nu. Men det är bara att härda ut, ska snart iväg till Örebro med carro och hennes kära mor :). Kanske kan hitta sej en höstjacka.

Nordman förresten, det var skitbra. Lite väntan, men helt klart värt det!



På fredag drar vi iväg på kryssning Mario, Ivan, Patrik, Sanna, Carro och jag. DET ska bli skoj, första gången jag entrar en färja jag ska övernatta på.
MEN det är inte utan att det pirrar lite i maggropen. Kanske med tanke på att stormen från Strobritannien är påväg hitåt också, buhu!







Kommer vara fullbokad veckorna framöver känns det som, massor i skolan, träning på det. Ljusparty kommer jag ha den 25:e september, välkomna :).

Ta o äta lite sen bär det av!

Skepp o'hoj!

Så är det.

Fredag. Jag är förkyld. Usch. Har inte gjort mycket idag, mest legat framför tv:n och sträckkollat på Bevvan :).
Varför blir jag jämt förkyld när träningen drar igång?!
Annars då? Ja det kan man undra. Inte mycket.

Ska hoppa in o ta en lång varm ducsh nu, sen på med partystassen och iväg till Stråssa. Nordman entrar Ströss haha, jag tycker det låter roligt..

raj raj