Ölspelet i göteborg

Tjejorna kör på ölspelet... Jag avstår :-p

Mot Göteborg

Sitter o skumpar på tåget. Baklänges, jag som blir åksjuk bara av att titta på en karusell. :-s

Verrrry nice!

Det har landat en liten shoppingdjävul i mej, buhuu. Örebro idag o spenderade pengar. Ett par stövlar och ett par stövletter rikare, riktigt snygga (kanske dyker upp ett par bilder senare). O så blev det lite annat smått o gott!
Göteborg imorgon och det ska bli sååå jäkla skönt, roligt, mysigt!

Mami & Papi

Var här på en slät kopp kaffe för en stund sen hehe, det enda jag hade att bjuda på. Så går det när man kommer oanmäld ;) . Nerå, jag tycker faktiskt om spontanbesök :D


Olle

Sitter o är lite äcklad faktiskt. Kollade just på Fråga Olle Dokumentären. Släpper vissa människor alltså alla hämningar när dom åker utomlands?!

Onsdag.

Har vart hos "svärmor" på förmiddagen. Vi bakade baklava. Vilken grej! Nån dag ska jag försöka göra det själv, inte just baklava men burek. Då ska ni få se på deg som kan bli tunn som papper.

Så vad har jag mer på tapeten idag då?! Core klockan sex. Sen tänkte jag nog ta mej en sväng förbi solariet. Jag som inte vill sola egentligen, MEN mitt ansikte blir så mycket bätte. Diverse knölar och rodnader försvinner... kanske inte helt, men bra mycket. Så jag får alltså välja mellan att se ut som en finnig tonåring eller riskera att få läderface lagom till jag fyller trettiofem :/ . Livet är hårt, eller?


Vad är det med dessa människor?!

Som i Postkodmiljonären vinner sisådär mellan tre och elva miljoner kronor och inte ens ger ifrån sej ett jäkla glädjetjut?!
Va fan, vore det jag så skulle jag slänga upp den där Rickard Sjöberg på ryggen och springa så långt som benen bar mej, samtidigt som jag skulle vråla värre än vad Tarzan gör när han har magknip. MEN det är ju bara jag.


Poff så var den slut.

jag är inget bra på att göra ingenting.
Efter att ha röjt undan, dammsugit, torkat golven, diskat, gjort rent mej själv, så var klockan halv ett ungefär. Sen dess har jag gjort ingenting. Det kryper i kroppen på mej. Sugigaste lördagen på bra länge.

Sitter och kollar på Postkodsmiljonären som en annan pensionär. Har tryckt i mej lite godis också, så jag har en sockerchock som inte gör saken bättre.
Vips så var den lördagen borta, och tillbaka kommer den inte.

Vinnarna i kategorin..

...Störst läppar, ÄR

*trumvirvel*




Vill tacka resterande deltagare för kämparglöden som inte slocknade :P



(klicka för större bild)

Svininfluensan.

Hmm, blev uppringd av jobbet för en stund sen. Dom undrade om jag vill vaccinera mej, sköterskan måste veta hur många doser han ska beställa. Men jag vette fan hur jag ska göra! Det är ju så jäkla mycket skriverier hit och dit om det där vaccinet. Biverkningarna är ju inte var helt fastställda. Det verkar helt enkelt inte helt säkert!

Hur ska DU göra?


flyga drake

Jag vet inte varför jag kom att tänka på den filmen. Var ju inte direkt igår man såg den. Den så himla bra och berör verkligen. Har ni sett den? Om inte, SE den!


Busy

What a day! Jobbat, hem började damma av här, tog tag i disken, började med maten. Stressade runt och försökte göra alla tre sakerna samtidigt. Åt, fortsatte städa. Slänga in tvätten i torktumlaren, byta om, åka o träna och NU har jag landat! Ska hoppa in i duschen snart, sen kolla på Inlåst.
Ledig dag imorgon. innhåller besök på AMS, tvätta, träffa Towa, umgänge på kvällen! Lovely lovely lovely!



humor


Kött"gryta" a´la Therese

jag kom hem från jobbet och den vanliga frågan dök upp i mitt huvud: "vad falingen ska jag laga för mat?". Öppnade frysen och hittade grytbitar. Så vad kan man då göra av dessa.
Jag improviserade medan jag kockade, och resultatet blev underbart gott!



Det här behöver du:

Grytbitar
En paprika, färg efter tycke
Vårlök (salladslök), eller så tar du bara vanlig röd- eller gullök
Gräslök
En förpackning salsa från Go Green
Fullkornspasta

Så här gjorde jag:

Jag började med att skära grytbitarna i strimlor (mindre bitar), paprikan i bitar och hackade löken.
Värm en "gryta" eller stekpanna, med hög kant. Stek köttet nästan färdigt, blanda i parikan och löken. Salta peppra efter behag, avsluta med att hälla i salsan (som förövrigt är jäkligt stark, så ett tips är att inte krydda för mycket själv). Vid det här laget så står pastan (eller vad man nu vill ha) och kokar.
Lägg upp på tallrik och strö, om du vill, över lite persilja!

Smaklig måltid!

Weirdos



Det var vi fyra som hängde stadigt i Ullared. Eller Mona var mest närvarande i bilen ;)

So long!




Nu drar vi till Ullared! Ciao ♥

Rårakor



Ca 12 rårakor

6 medelstora potatisar
3 ägg
En gnutta mjöl (ca 0,5 dl)

Skala och riv potatisen grovt. Blanda med äggen och mjölet, salta och peppra efter smak.
Klicka ut i varm stekpanna och platta till. Stek tills de fått en fin brun färg.
Servera gärna med köttbullar, rårivna morötter och lingonsylt.
(Jag brukar krydda mina rårivna morötter med citronpeppar för att få lite smak)

Enkelt och gott middagstips!

Skor-shoes-cipele

jag har haft utsortering av skor här hemma.
Kategorierna: Spara, sälja, kasta/myrorna, ner i förrådet för vinterförvaring.

Är förvånad över mej själv, jag kunde skiljas från vissa skor på tok för lätt. Ca 12-13 par kvar i spara högen, desto fler i förvarings högen och kasta högen! Bra jobbat!



kaos i hallen vid start!




Dom här är mina favoriter, även fast jag aldrig har använt dom. Men jag KAN INTE skiljas från dom.




Dessa gjorde det lite ont att skiljas från. Men med en spricka under ena sulan så åkte dom ner i kasta! Väldigt sköna har dom vart!




Dom här vet jag inte riktigt hur jag ska göra med?! sälja? behålla? sälja behålla sälja behålla, HUR ska jag kunna bestämma det!




Några av skorna som hamnade... vart tror ni?


A lovely feeling.

Sitter nyduschad i soffan. den nya fina vita soffan! har vart på ett corepass, härligt, det tar där det ska. Nu tänker jag tillbringa resten av kvällen i den här positionen. Bonde söker fru i bakgrunden, tända ljus och en känsla av lugn i mej. En perfekt onsdagskväll!




Matkoma?!

Åh! Jag tror jag hamnade i matkoma (är det ens ett ord?). Sjukt mätt, har frossat i kyckling, ris kokt ihop med grönsaker, toppat med kall sås gjord på turkisk yoghurt, kryddad med curry, salt och svart peppar.

Mm gött var det. Försökte hålla gränsen, ingen mat två timmar innan träning och lyckades ganska precis med det. Yoga it is. Nu skiter jag i dej, äckliga förkylning.






Auktion



Jag var på auktion i helgen. Ropade på en hel del, men blev i sista ropet för snål :P . Så det jag kom över var denna fina brödbox och en massa Gustavsbergs och Rörstrand tallrikar och assietter :). Allt det för 30 kronor. Tror att utroparen tyckte att vädret var lika illa som jag tyckte. Han klubbade innan man han öppna munnen för att bjuda över!