Lång dag

Alleredan är det onsdag. Med full fart mot torsdag.
Fick sluta tidigare från praktiken idag, så var hemma redan vid halv sju :D . Mycket skönt.
Så har man stressat runt halva dagen, för att hinna så mycket som möjligt innan tre. Och en del blev det också.
Började dagen med att åka ner och träna med Monika. Efter det blev det intag av frukost med älsklingen som går eftermiddag denna vecka. En varm och skön dusch på det. Iväg för att ta reda på varför min bil låter så, hjullagren var misstänkta redan innan. Så blev inte förvånad när det sades att det var båda fram som är slut. Suck och suck och dubbelsuck! Det blev bytt på ena sidan bak i helgen. Roligt att allt kommer samtidigt!
Men men bara att bita i det sura äpplet och åka till Bildelar och punga ut med elvahundra.
Lunch på Spitfire efter det. Int vet ja om de' va nån höjdare.
Vidare iväg för ombesiktning av bilskrället. Tur för den att den gick igenom. (eller kanske tur för den som köpte grejerna till den :D ) . Kan iaf konstatera att jag inom loppet av tre veckor har lagt ut dryga 4000 på lilla bilen.
Nu jäklar ska den hålla ett år till, annars kan hända att jag funderar på en omplacering.

Blev en sväng ner på staden med Carro efter det, stackarn hade cirkulerat runt bilprovningen några gånger :) . Inhandlades lite bra att ha inför helgen. Slipper en tänka på det.
Jaa sen var det bara hem och packa ner lite grejer och ge sej iväg på praktiken, där jag som sagt inte blev långvarig. Men i brist på sysslor så skickade de hem mej. Bättre det än att sitta o glo på varandra. Fick ju ett skolarbete ivägskickat när jag kom hem. Skööönt! Bara ett område kvar.

Ojdå nu blev det mycket text, hihi...

Avslutar med att berätta att det antagligen blir en Gbg weekend nästa vecka :D . Ser jag fram emot.


Sam ska bort!

Lördag kväll.
Gårdagskvällen bestod av alkoholhaltiga drycker i olika slag. Hemma hos Sara. Kollade på Idol och spelade spel, senare bestämde vi oss för att göra ett tappert besök på Storå folkan :D . Lite runda under fötterna snubblade vi in. Inte mycket folk, men folket som var där kände man igen. Skoj hade jag iaf!
En aningens rädd för att skjutsen hem skulle utebli, tack och lov dök den upp. Hemma och i säng så snurrade hela världen. Låg med uppspärrade ögon så länge det gick.
Vaknade i morse med lite skallebank, med en treo till frukost så var det fixat.
Har sedan varit hos mormor som fyllde 70 i torsdags. Roligt! Kom hem för en liten stund sen. Får bli en film och gott tilltugg ikväll tror jag bestämt. Idag är det karlns tur att vara ute på galej, så tv:n får man ha för sej själv. najs!

Förresten, Sam ska UT ur IDOL. Karlns framträdande igår var inget annat än piiiinsamt. Jag förstår inte hur han fick vara kvar och Evelina fick åka hem. Surt!

Ha en trevlig kväll!


Fy fan!

Hur kan människor vara så himla grymma.
Fick ett mail från Sara om nå djurplågeri. "Titta inte på filmklippet om du är djurvän", stod det. Dum som jag är så tittade jag såklart. Det är det vidrigaste jag sett. Hur kan man göra så!!??? Har dom inga känslor i kroppen? Ingen som helst medkänsla? NEJ säjer jag bara. Jag sitter här och skakar av frustration.! Har inte djuren några rättigheter i dessa länder????????
Fy tusan!



Lugnt och fint

Söndag, söndag. Det var väl helt otroligt att helgerna ska gå så himla fort. Eller det gör väl veckorna också på något konstigt vis. Tid är ett konstigt begrepp. Förstår det inte riktigt alltid.

Helgen har vart lugn och fin iaf. Blev film med Monika i fredags. The number 23. Konstig film. Men den dög väl. igår försvann hela dagen, poff sa det bara sen var det mörkt utanför fönstren.
Blev dock en tripp till Örebro för en bit mat och en bio på det. Supersugen, amerikansk tonårskomedi. Hmm, rolig. Medelåldern i salongen var väl ungefär 14 år. En massa liv.
Träffade på Sanna och Patrik där också, de skulle se samma film.

Och snart är den här dagen också slut. Utan att något vettigt har utförts. Ska väl laga till en söndagsmiddag snart. Vad det blir är en annan femma. Något med älgfärs kanske. Fick några kilo av mor och far.

Det här duger inte.


Nöööjding

Hemma från praktiken efter bara första dagen, förkyld huvudet känns som en stor boll, mindre nöjt kanske.

Har gjort så lite som möjligt idag. Bjöd på filmvisning :D . Carro och Johanna kikade in, fett kul! :D . Ganska bra film, "Se upp för dårarna".

Sen blev jag fett nöjd ska ni vet, när min karl kom hem. Han hade vart på en liten shoppingtur. En ny datastol till sej själv. "jaha" satt jag och tänkte..."jag då?!".. Då dök den upp, den efterlängtade Soda stream!
Då är jag nöjd vill jag lova, kan dricka bubbelvatten hela dagarna :D . Han kan han :D.

Hoppas på att känna mej bättre imr, så man kan ta sej iväg. Men tänker att det kanske är bäst att stanna hemma hellre en dag extra än att ligga här igen om ett par dagar..?!


Här är den :D




Jepp jag är nöjd :D


Toookigt

Ja en riktigt rolig kväll, det var vad det var igår :D .

Påväg till min bil utbrister
Carro: Vad är det som ligger här på backen?
Jag: Ett par strumpor?!
*Hahahaha*
Carro: NEJ, det ju mina dyraste raggsockor..
*Vi brister ut i hejdlöst skratt*
Carro fortsätter: Det Ull-max, och det är ingnting att skratta åt!

Ja hujedamej, där fick skrattmusklerna jobba ett tag. Sen for vi ner mot Mejerigatan. Spegla sej lite, sen korka upp.
Och där satt vi och Carro kläckte den bästa idén jag hört på länge. Det får vi allt göra :D .
Men det var riktigt roligt, även fast vi inte var många. En annorlunda drink intogs av fröken Andersson, smaka bla?!
Väl nere på Bistro slöt vi upp med ett par tjejor till. Tokig kväll, riktigt mycket folk. Och det bara fortsatte.

Idag har jag inte lyckats åstadkommit så mycket som jag velat. Har mest legat i soffan och käkat chilinötter så det stått härliga till. Jag är inte hungrig.


Ska bara tillägga att Sanna tycker mer om att sitta mittemot mej faktiskt, *haha*




Nooooooo

Jag tror jag ramlar baklänges! Det vräker ner snö utanför fönstrena! Ååååå
Jag som ska cykla till skolan.
Var och besiktade min bil i går. Det gick inte så bra. Besiktningsgubben tyckte jag skulle köra väldigt försiktigt därifrån. Den s.k. länkarmen var som papper.. Suck o suck.. Kostar ca 3000 att byta alltihopa.
Precis vad jag behöver nu. Not. Lika lite som jag behöver snö.

På måndag drar praktiken igång. Ska bli skoj. Ska försöka jobba undan allt så man inte behöver tänka på skolan nå under dom här fyra veckorna. Underbart!

Ska packa ihop lite grejer nu, sen bege mej ut i snöyran..


hmm

Gick in på bloggen du, Sara, hade länkat till.
Det är hemskt att en ung kvinna kan få bröstcancer. Men så blir jag skeptisk, vi har inte dödshjälp i Sverige. Hur kan man skriva ut klockslag och datum? Verkar skumt.

Jag ska sätta mej och plugga nu. Kanske jag lär mej något nytt :D



Saturday

Hemkommen från shoppingtur i Örebro med Carro Barro :D . Uppdaterade frisyrer kom vi hem med också, nöjda som få..
Igår blidde det bio med Mario. "Härmed förklarar jag er.. Chuck & Larry", riktigt rolig film. Innan det blev det mat på Hella's, ääälskar grekisk mat.

Snart dags att hoppa in i duschen och fräscha till sej lite innan kvällens bravader drar igång. :D
För övrigt så hoppas jag på att vara något sånär pigg imr så man kan gå upp i tid och plugga. Kanske jag väljer själv, jag vet inte?! :)


Gråtblöta kinder

Buhu, hur kan ett tv-program påverka en så? Har suttit och storbölat till Grey's Anatomy.
Den bästa serien, mmm..