Check this out.


Nappen tar upp halva ansiktet!


Nu ser den mer lagom ut ;)

4 månaders dag och utklassning.

I fredags fyllde Thilde 4 månader och det firade vi genom att följa med fammiljen Lukic till badhuset. Snuttan blev alldeles lugn i vattnet, rörde inte en min och sa ingenting. Vi tar det som ett gillande!



Igår bjöd jag och Carro igen på den här middagen. Vi utklassade killarna totalt ;) . Och nu när vi vet att deras efterrätt var halvfabrikat från påse, så var det easy as a pancake :).
Vi bjöd på ugnsrostade rotfrukter, fetaost och philadephia rullader av lövbiff och till det sallad, persilje- och vitlökssmör (hemgjort, självklart). Till efterrätt blev det vitchokladpannacotta toppat med hallon!

Som sagt utklassning ;)

Håravfall=hårlös?

Jag lossar nå så fruktansvärt mycet hår just nu. Jag är rädd varje gång jag duschar, och får stora tussar i händerna. För att inte tala om när man blåser håret.
Hårmängden på huvudet har minskat avsevärt och om det fortsätter i den här takten, så får jag nog önska mej en peruk i julklapp.

För att inte tala om allt hår som ligger o skräpar här och var. Mario blir galen på mina hårstrån!


Vikarna växer sej större. Hujedamej. Det måste ju ha något med hormonpåslag att göra? Eller bristen på graviditetshormoner kanske?

-Ja, det där slank ju ner.


-Okej, jag är redo. Gröt var det du sa va?

-Ååå vad gott det ska bli!

-Ska jag svälja nu menar ni?

-Tadaaa, borta!
Hoppas jag får smaka något mer gott snart.

So it is.

Ett besök på gymmet blev det ikväll. Svetten rann, och mina mungipor pekade uppåt när jag traskade hem i regnet. Nu, bannemej, ska dom här envisa kilona bort. Bort, bort, bort!

Tidigare idag anmälde jag Thilde till babysim, kön fram till kassan var på samma nivå som in till Gekås en lördag. Typ.
Det ska bli roligt att se hur lillan reagerar på plask i stooor bassäng ;). Mamman har iallafall inhandlat dösnygga blöjbadbyxor till barnet och ett par snygga tankinis till sej själv. Vi är redo!



Såhär kändes det som jag ville göra påväg hem från gymmet ;)

Foto:
Sara
För ganska precis två år sen!

Mina hjärtan.


♥♥♥

Idag har jag och Thilde vart på BVC, för vägning och mätning. Hon växer så det knakar!
Efter det gick vi vidare till farmor, där var även kusinerna Emma och Matheo.
Väl hemma lagades och åts det mat. Efter ett skojbråk mellan mej och Mario, med Thilde som hejarklack, gick jag med blåtopp till gymmet, haha ;).
Påväg hem kände jag att det fortfarande fanns ork kvar i benen, så jag drog med mej Mario och Thilde på en promenad. Nu sitter jag nyduschad och ska snart krypa ner i en renbäddad säng.
Lovely monday!

Bumbo.

Ikväll beställde vi en Bumbostol till Thilde. Eftersom hon alltsomoftast vill sitta upprätt, och inte längre är speciellt nöjd med babysittern, så tror vi att den här kommer vara kanonbra för henne!
Det blev en rosa, men ångrar nu att jag inte tog en aqua i stället. Blev så himla ivrig och vips så var det klart o betart ;).


Kampanjpris på
Jollyroom.se


Piffig.

Ja, idag känner jag mej lite extra piffig med min LillaMy-knut, mitt på huvudet ;). Ibland behövs inte mer än så. Är håret bra, så känner, iaf, jag mej genast lite piggare och finare!

Dagen har bestått av besök på Erikshjälpen, sen hamnade vi på auktion. Det fanns en del fina möbler som hade kunnat vara intressanta. Men vi orkade inte vänta på att dom skulle ropas ut, sååå mycket grejer var det.

På eftermiddagen kom mamma, pappa och Leo hit på fika. Mycket trevligt!



Thilde ligger här brevid och sover en skvätt. Snart dags för kvällsmatningen, sen är det natter för hennes del.
Jag däremot brukar ha en förmåga att inte hamna i sängen förrän sent. För sent.

Trevlig lördag gott folk!

Men ååå, ge'rej då

undrar om det var så Thilde tänkte när jag försökte få till ett kort på oss. ;)



Idag var tanken att vi skulle hitta på något att göra. Tiden gick dock fort, och det hela slutade med att jag och skruttan har haft en heldag inne. Vädret har inte vart det bästa, så en innedag passade fint.
I kväll har vi haft besök av finaste syster/moster, mat och prat. Mycket mysigt.

På söndag börjar M jobba igen. Tråkigt! Fast, å andra sidan ska det bli lite skönt med vardag igen. Tråkigt är det också att det blir slut på sovmornarna ;) .
Vi har kört varannan dag dom här fyra veckorna, underbart!

Dags för sängen, imorgon är det min och Thildes morgon :)


Thilde gör avtryck.


Förra veckan gjorde vi fotavtryck av små små fötter. Vi tänkte även göra ett handavtryck. Hmm, det gick inget vidare och slutade med att Thilde såg ut som bilden ovan visar ;)


Magen fick sej ett avtryck, så ska den bara lackas. Det tog sin lilla tid att få den klar, men snart är vi i mål.
Gipsmage är förresten något jag tycker alla gravidos ska göra, ett minne för livet. Man glömmer ju faktiskt hur stor den där magen var. Här tror jag att jag var i 35+5 eller nå sånt.
Och jag tror framför allt att det kommer vara jätteroligt för Thilde att ha kvar när hon blir äldre :)

Tvära svängar.